cursus agenda
AutoCAD Opleidingen
Home Plotters Grootformaat scanners
Grootformaat-scanners

grootformaat scannerSinds 1983 ontwerpt en fabriceert Colortrac CCD- en CIS-grootformaat scanners voor het afdrukken van kleurenafbeeldingen, technische tekeningen en kaartweergaven van formaat A3 tot A0, met AEC, CAD en GIS.  Als een toonaangevende innovator in de fabricage van bekroonde high-definition breedformaatscanners en scansoftware, bieden de SmartLF-scanners ongeëvenaarde prijs- en prestatievoordelen voor veeleisende professionals over de hele wereld.

De Colortrack SmartLF-serie grootformaatscanners

Colortrac was de eerste, en gedurende een lange tijd ook de enige, fabrikant van grootformaat scanners (tot A0 scanners) die de voordelen inzag van apparaten met zowel CCD (Charge Coupled Device) als CIS (Contact Image Sensor). Het gevolg is dat Colortrac als geen ander in staat is u te voorzien van het beste systeem voor uw behoeften en budget. Aangezien 'waar voor uw geld' hoog in het vaandel staat, biedt Colortrac een uitgebreide reeks sterk geoptimaliseerde SmartLF-grootformaat-scanoplossingen, elk met hun unieke prijs- en prestatievoordelen. De SmartLF-scanners zijn toonaangevend in elk deel van de markt voor breedformaatscanners, waaronder A0-scanners.

Welke grootformaat scanner is voor mij geschikt?

A0-Scanner

A0-formaat scanners voor het scannen van bouwtekeningen en geografisch kaartmateriaal. Dit is het standaardformaat wat gebruikt wordt in de bouw. De ideale oplossing om uw oude archief te digitaliseren. Nieuw: WABO-proof scannen van uw documenten.

A1-Scanner

A1-formaat scanners worden veel gebruikt in de grafische industrie om snel en eenvoudig bestaand beeldmateriaal in te scannen en te bewerken. Door de hoge resolutie geeft het een bijna exacte kopie van het origineel.

A3-Scanner

Een A3-scanner wordt veelvuldig gebruikt in kantoor-omgevingen om documenten te scannen en digitaal op te slaan. Het grote voordeel van een A3-scanner ten opzichte van een A4-scanner is dat bijna alle documenten die binnen een kantoor-omgeving gebruikt worden kunnen worden gescand.

  MFP - Scannen én printen

  Wilt u naast het scannen ook uw grootformaat afdrukken kunnen plotten kies dan voor een MFP oplossing. Een MFP machine is de combinatie van een plotter en een scanner. Er bestaan zowel duale oplossingen of oplossingen die een plotter- en scanner-combinatie in één combineren.

  Softwareoplossingen voor scannen en kopiëren

  Alle Colortrac SmartLF-scanners bevatten de SmartLF All-in-One-software voor scannen, kopiëren en e-mailen (PDF) geschikt voor bediening door niet-professionele gebruikers. Eenvoudig te gebruiken en toch alle basisfuncties, voor scannen naar bestand, scannen naar kopie en scannen naar PDF, die u nodig hebt. SmartLF software slaat uw gescande documenten op als PDF, TIFF of JPG bestanden, individueel of als een groep, en maakt kopieën van uw documenten op iedere Windows-printer.

  Optionele ScanWorks software maakt gebruik van de "eenmalig scannen"-technologie om u een enorm workflow-voordeel te bieden. Met ScanWorks hoeft u maar één keer te scannen. Daarna kunt u het beeld in real-time opschonen en verbeteren op de scan. Hierdoor krijgt u een essentiële kwaliteitscontrole en kunt u de instellingen rechtstreeks in de scan toepassen. Het "eenmalig scannen"-systeem van ScanWorks maakt het scannen echt snel en productief, waardoor uw workflow en efficiëntie sterk toenemen. Bovendien krijgt u met de ingebouwde intelligente, adaptieve drempelvorming van ScanWorks "de beste resultaten", waardoor het de erkende marktleider is voor gemakkelijke, snelle en effectieve beeldverbetering.

  Indien gekoppeld aan een plotter, verandert CopySmart uw SmartLF-scanner in een snel zwart-wit- en/of kleurenkopieersysteem voor grootformaat, zoals een A0-scanner. CopySmart gebruikt speciale, interne plotter-stuurprogramma's en een TIFF-stuurprogramma op basis van een bestand voor een nauwkeurige kopieerformaatregeling, besparing op papier en gemakkelijke configuratie. CopySmart kan door de klant binnen enkele minuten met ICC-kleuren worden gekalibreerd (geprofileerd) op ieder papier en iedere inkt met behulp van het meegeleverde IT8-doel en de ingebouwde kalibratiewizard.