Als CAD- en BIM-specialist stellen wij voor iedere applicatie en toepassing de beste hardware samen. Hapert uw (mobiel) werkstation of grafische kaart regelmatig en bent u daardoor niet productief? Test uw software en project dan met onze hardwareoplossingen van HP en ervaar hoe het is om zorgeloos en onafgebroken uw werkzaamheden te kunnen doen. Bespaar uzelf veel irritatie, verkort uw projectduur of haal eindelijk die deadline. Schrijf u nu in voor de HP Workstation Testdagen, neem uw eigen software, project of bestand mee en ervaar het verschil!

HP Z Workstation Testdagen

Zien is geloven!

Wilt u met eigen ogen zien hoe onze hardware met uw software of project werkt en dit vergelijken met uw huidige workstation of hardware?

De aanschaf van een (mobiel) werkstation of videokaart is een grote investering en u wilt zeker weten of de aangeboden oplossing ook daadwerkelijk werkt. Geen gladde marketingpraatjes, maar zichtbare resultaten! Tijdens de HP Workstation Testdagen heeft u de mogelijkheid om uw eigen software, project of bestand mee te nemen en deze te testen op een geschikt HP (Mobile) Workstation of videokaart.

Wij gaan de uitdaging aan!

Neem uw zwaarste BIM project mee, uw grootste Point Cloud, of wellicht een Virtual Reality omgeving. Tijdens de HP Workstation Testdagen zijn er geen mooie, vooropgezette demo’s die de indruk geven dat alles kan. U neemt uw eigen project mee en zit zelf aan de knoppen zodat u eigenhandig de prestaties kunt ervaren. U zorgt voor de uitdaging, wij voor de geschikte hardware...en een lekker kopje koffie.

Wij helpen u graag om het juiste systeem te kiezen

Als ervaringsdeskundige kunnen we u helpen te achterhalen waarom uw pc traag is of in het ergste geval, zelfs vastloopt. Ook vragen over Single-Core, Multi-Core, videokaarten, monitoren, geheugen of renderen met de CPU, GPU of beide, beantwoorden wij met plezier en vinden we samen met u de meest geschikt oplossing voor de laagste prijs.

Gratis inschrijven

Om u voldoende tijd en mogelijkheid te geven om de workstations te testen vragen wij u in te schrijven via het formulier. Een van onze medewerkers neemt contact met u op om een afspraak in te plannen.

Hardwaredagen (CAD Stunter)

* Vereiste velden

HP Workstation testdagen

 • Breng uw eigen project mee;
 • Breng uw eigen (trial) software en licentie mee;
 • Er zijn verschillende (mobile) workstations aanwezig;
 • Ervaar het verschil voor uw werkzaamheden.
  • Modelleren
  • Renderen
  • Point Cloud
  • Virtual Reality

Welke systemen kunt u testen?

 • HP Z Workstations
 • HP ZBooks Mobile Workstations
 • HP Z Monitoren
 • HP Virtual Reality brillen
 • Nvidia Quadro High-end Videokaarten
 • 3DConnexion muizen

Bouw, Architectuur en Infra

Of u nu een opdrachtgever, ontwerper, engineer, uitvoerder of adviseur bent, voor professionele werkzaamheden en positieve resultaten is een goed (mobiel) werkstation essentieel. Met de juiste hardwarespecificaties profiteert uw software optimaal van de prestaties die het werkstation kan leveren en bent u in staat zonder haperingen of crashes uw (BIM) projecten en CAD werkzaamheden succesvol af te ronden.

CAD Applicaties - Workstation oplossingenProductontwikkelaars

End-to-endoplossing voor ontwerpworkflows: schets, conceptualiseer, modelleer en toon 3D-ontwerpen op één apparaat. Profiteer van de uitstekende prestaties zodat u ongehinderd aan de slag kunt met grote, complexe 3D-modellen. Maak vervolgens moeiteloos de overstap naar de fabrieksvloer om realtime-bewerkingen aan te brengen.

CAD Applicaties - Workstation oplossingenDigital artists

Of het nu gaat om film, videogames of televisie, HP Z Workstations bieden digital artists en animators technologieën die de kwaliteit van de te creëren content naar een hoger niveau tillen. HP Z workstations, aangedreven door Intel® Xeon®-processors, zijn ontworpen om hardware- en software optimaal samen te laten werken. Met deze enorme rekenkracht voor het hele systeem maximaliseert u uw productiviteit.

Digital artists - Workstation oplossingen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.