Kunnen wij u helpen?
Bel* onze experts voor:
  • Advies op maat
  • Een demo aan te vragen
  • Hulp bij installatie/activatie
  • * Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00

CAD nieuws en actualiteiten

Dagelijks volgen wij ontwikkelingen in ons vakgebied en regelmatig publiceren wij op deze pagina interessante artikelen over CAD gerelateerde zaken. Soms naar aanleiding van een project of een vraag van een klant. Neem dus gerust af en toe een kijkje of geef ons een tip als u iets boeiends tegenkomt.

De artikelen welke we hier publiceren is slechts een kleine samenvatting van al het CAD nieuws. Wilt u van al het actuele nieuws op de hoogte blijven volg ons dan op Google+, Twitter of Facebook

Veiligheidsmededeling: brandgevaar laptopbatterij!

HP heeft ontdekt dat een klein aantal notebook- en mobile workstationbatterijen oververhit kunnen raken met risico op brand- en verbrandingsgevaar voor klanten. Het is daarom uiterst belangrijk om te controleren of dit euvel uw batterij betreft.

Lees meer...

Gebiedsmanagers verkiest NLCS

In GIS Magazine vertelt Gebiedsmanagers over de NLCS en hoe tevreden zij hierover zijn. "Er is geen standaard die een uit te voeren werk beter inzichtelijk maakt. Met de NLCS realiseer je keurig verzorgde, heldere en voor iedereen leesbare tekeningen”, aldus het ingenieursbureau uit Maassluis.

Lees meer...

NLCS op de Infra Relatiedagen 2018

Van 6 tot 8 februari kan infra-minnend Nederland haar hart weer ophalen tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Ook CAD Accent is er weer bij om u alles te vertellen over de voordelen van de NLCS, onze InfraCAD producten of gewoon voor een gezellig praatje! Nog geen toegangskaart? Vraag deze nu gratis aan!

Lees meer...

Uitslag goede doelen-actie

Elk jaar in december doneert CAD Accent €1000,- aan goede doelen en mogen onze klanten stemmen op hun favoriete doel. U heeft massaal gestemd en de actie was een daverend succes!

Tijd voor de uitslag! Welk goed doel heeft de meeste stemmen gekregen?

Lees meer...

BAM Infra Nederland bespaart kosten dankzij NLCS

De NLCS is bij BAM Infra Nederland niet meer weg te denken. In dit artikel, gepubliceerd in GWW-Bouw, zet Peter Buitendijk (CAD-adviseur bij BAM) uiteen wat de voordelen zijn van het werken met de NLCS.

Lees meer...

Overstap van onderhoudsplan naar abonnement

Wij hebben u eerder geïnformeerd over het feit dat Autodesk haar klanten graag wil migreren naar één licentiemodel. Er is inmiddels meer bekend over deze “Switch van Maintenance naar Subscription” en we hebben de opties voor u op een rijtje gezet.

Lees meer...

Kadastrale Kaart importeren in AutoCAD

De Kadastrale Kaart is vanaf 1 januari 2016 open data geworden. Dit houdt in dat iedereen de data gratis kan downloaden en gebruiken in tekeningen of een eigen product. Voor ontwerpers en tekenaars is dit een interessante ontwikkeling.

Lees meer...

BGT / IMGeo importeren in AutoCAD

Vanaf 1 januari 2016 vervangt de BGT de oude GBKN. Maar wat is BGT eigenlijk en wat is de impact voor ontwerpers en tekenaars? Omdat wij veel vragen hebben gekregen rondom dit actuele onderwerp, hebben we deze ontwikkelingen in het kort samengevat.

Lees meer...

Eigen tekenstandaard of NLCS?

Veel organisaties zijn gehecht aan hun eigen tekenstandaard en leveren tekeningen die een ‘eigen’ herkenbare uitstraling hebben. Maar hoe zit dat wanneer je de NLCS gaat toepassen?

Verdwijnen je tekeningen dan in de massa en ben je niet meer onderscheidend? Of kun je juist efficiënter werken en toch je eigen identiteit behouden?

Lees meer...