CAD Accent wordt Arkance Systems


Sinds 1 november is CAD Accent onderdeel van Arkance Systems. Dé volgende logische stap in onze ontwikkeling, waarmee we het Accent op de toekomst zetten!

CAD Accent wordt arkance systems

CAD Accent en Arkance logo

Het is duidelijk dat technologie een cruciale rol gaat spelen in de bouw. BIM zal de komende jaren dan ook steeds meer het verschil gaan maken. In het verlengde hiervan zullen de verwachtingen van onze klanten complexer worden en zal de vraag naar maatwerk toenemen. Dit biedt kansen voor ons, maar vereist tegelijk meer specialisme. En ondertussen willen we natuurlijk ons hoge serviceniveau behouden. Omdat we een relatief kleine speler zijn, zal dat steeds lastiger worden.

Unieke kans

Arkance bouwt momenteel aan een Europese organisatie van specialisten. Met een compleet portfolio van hardware, software en diensten ondersteunen zij de digitale transformatie naar BIM. Voor CAD Accent is het een unieke kans om ons hierbij aan te sluiten. Met onze expertise en onze producten voegen we duidelijk toegevoegde waarde toe aan het portfolio van Arkance. En andersom vullen de specialisten van Arkance ons aan op gebieden waar wij nog moeten groeien.

Wat verandert er voor u?

Voorlopig zult in de dagelijkse praktijk nog weinig merken van deze wijziging: we blijven u met hetzelfde team en hetzelfde enthousiasme helpen. Maar dan wel met nog meer kennis ‘in huis’ dan voorheen. In de loop van 2020 zal de naam ‘CAD Accent’ verdwijnen. Een logische keuze, aangezien Arkance één sterk Europees merk wil zijn. Wanneer er meer zaken wijzigen, laten we u dit uiteraard weten.

Vertrouwen in de toekomst!

Wij zijn al bijna een jaar intensief in gesprek met Arkance en hebben de mensen en de organisatie goed leren kennen. Het is een professionele en ambitieuze organisatie met een fijne cultuur, waarin duidelijk aandacht is voor mensen. Wat ons betreft een uitstekende match! Met ons hele team kijken we dan ook met veel vertrouwen uit naar dit nieuwe ‘hoofdstuk’.

Lees ook het persbericht.