Klic-win: Klaar voor de toekomst

InfraTech: Aandacht voor NLCS en KLIC-WIN

Wetgeving vereist actie!

InfraTech 2019 komt er aan! Van 15 t/m 18 januari is de Ahoy in Rotterdam het centrum voor alles wat met infrastructuur en civiele techniek te maken heeft en het summum voor iedereen die in dit vakgebied werkt. Natuurlijk zijn ook wij met een stand aanwezig. U vindt ons in HAL 1, stand 1.002.

Tijdens de InfraTech besteden wij aandacht aan twee belangrijke wijzigingen: De verplichting voor overheden om de NLCS toe te passen en de compleet nieuwe Klic-meldingen die vanaf 1 januari 2019 geleverd worden als gevolg van KLIC-WIN.

De gehele civieltechnische markt is in een hoog tempo aan het overstappen naar de NLCS en hoewel de verplichting voor overheden al een half jaar van kracht is, hebben veel overheden de NLCS nog niet geïmplementeerd. Wij nodigen dan ook iedereen graag uit op onze stand om de voordelen van het werken met de NLCS te ontdekken.

Gevolgen KLIC-WIN

De naam KLIC-WIN is een samenvoeging van de Nederlandse wet WIBON en de Europese richtlijn INSPIRE. Als gevolg van KLIC-WIN kunnen netbeheerders vanaf 1 januari 2019 hun kabels en leidingen gaan leveren als vectorinformatie. Vanaf 1 juli zullen Klic-meldingen geen rasterinformatie meer bevatten maar uitsluitend nog vectorinformatie.

InfraCAD Map

InfraCAD Map wordt al veelvuldig gebruikt om o.a. BGT, Kadastrale kaart en luchtfoto’s in een tekening te laden. In januari verschijnt een nieuwe versie van InfraCAD Map die ook de nieuwe KLIC-WIN meldingen kan importeren, uiteraard volledig conform NLCS. Tijdens de InfraTech zullen wij deze nieuwe versie uitgebreid demonstreren.

Bezoek InfraTech 2019 GRATIS!

U wilt InfraTech 2019 en onze stand graag GRATIS bezoeken? Dat kan! Klik op onderstaande afbeelding en ontvang geheel gratis en zonder verplichtingen de toegangskaarten per mail. Tot ziens op onze stand 1.002 in hal 1!

Inschrijven Infratech 2019