Inruilaanbieding

Autodesk AEC Collection

AEC Collection

De AEC Collection is een nieuwe complete softwareoplossing voor CAD en BIM, specifiek voor de infratechniek, architectuur, bouw en engineering. Organisaties in de bouw, architectuur en infratechniek krijgen hiermee de beschikking over alle software die nodig is voor de realisatie van bouwkundige- of civiele projecten, van het eerste idee tot aan de oplevering én onderhoud.

AEC Collection
bevat o.a.
Abonnementsprijs
per jaar
AutoCAD € 1.755
Revit € 2.455
Civil 3D € 2.400
Infraworks € 1.755

Schaf de gehele collectie aan voor:

€ 3.075

per jaar


Meer producten in de collectie bekijken

RevitAutoCAD Civil 3D
InfraWorksAutoCAD
Navisworks ManageReCap Pro
3ds MaxRevit Live
Robot Structural Analysis ProDynamo for Revit
AutoCAD ArchitectureAutoCAD Electrical
AutoCAD MechanicalAutoCAD MEP
AutoCAD Map 3DAutoCAD Plant 3D
AutoCAD Raster DesignAutoCAD WebApp
Advance SteelDynamo Studio
Fabrication CADmepFormIt Pro
InsightAutoCAD Mobile App
Structural Bridge DesignVehicle Tracking
Opslag in de cloud (25 GB)Autodesk Rendering


Promo inruil verlopen Maintenance

Heeft in het verleden een Autodesk licentie met Maintenance Plan aangeschaft maar deze laten verlopen, dan kunt u de licentie tijdelijk weer upgraden naar de laatste versie met 20% korting.

Deze aanbieding is geldig van 7 mei t/m 25 oktober 2019.
Voorwaarden inruil aanbieding | Overzicht producten u kunt upgraden

BIM verandert de manier waarop gebouwen, infrastructuur en nutsvoorzieningen worden gepland, ontworpen, gebouwd en beheerd, met de Architecture, Engineering en Construction Collection bent in staat om nu en in de toekomst niet alleen concurrerend te zijn maar ook te innoveren en aan de vraag van de klant te voldoen.

Plannen, Ontwerpen, Bouwen en Beheren.

Particulieren zijn beter geïnformeerd en vragen steeds meer inspraak, eisen dat gebouwen duurzaam gebouwd worden. Overheden, advies- en ingenieursbureaus en aannemers gaan meer en meer samenwerken en de verantwoordelijkheid en risico’s worden nu gezamenlijk gedeeld.

De software en technologie in de Autodesk AEC Collection transformeert de manier waarop AEC projecten worden ontworpen, gebouwd, en beheerd. Door een gebouw virtueel te bouwen is een project beter te voorspellen en zijn faalkosten te vermijden.

Architecture, Engineering en Construction Collection

De beste Autodesk software voor de bouw en civiele professional in één voordelige bundel. Als u meer dan één Autodesk software product gebruikt dan is de AEC Collection de beste keuze voor u!

Wat kan BIM voor u betekenen?


Totaaloplossing.

Met de AEC Collection van Autodesk heeft u als bouwprofessional een totaaloplossing waarmee u klaar bent voor de toekomst. Uitblinkers zoals AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, Revit, 3ds Max, Navisworks Manage; ze zitten er allemaal in. Gebrek aan software hoort daardoor voortaan tot het verleden. Start nu met de Autodesk AEC Collection en neem nieuwe opdrachten zorgeloos aan!

BIM.

BIM staat voor Building Information Modelling en omvat het proces waarin bouwpartners gezamenlijk binnen een digitaal model werken en deze voorzien van informatie. Autodesk heeft zich met de AEC Collection ondubbelzinnig verbonden aan deze filosofie. Ontwerp gedetailleerde modellen samen met uw bouwpartners, voorzie ze van informatie en produceer tekeningen, stuklijsten of begrotingen uitgerust met alle denkbare informatie. Deel deze vervolgens met collega’s, projectteams of uw opdrachtgever. U wilt instappen of voorop lopen met BIM? De Autodesk AEC Collection zorgt dat u in topconditie bent.

Interoperabiliteit, IFC4.

Interoperabiliteit is de mogelijkheid van applicaties -en haar gebruikers- om met elkaar te communiceren en bestanden uit te wisselen. Autodesk is zich bewust van het belang van deze functionaliteit en heeft ervoor gezorgd dat de AEC Collection op dit gebied niets te kort komt. U wilt tekeningen vanuit AutoCAD inlezen in Revit? Geen probleem. U heeft een gebouw gemodelleerd in Revit en wilt dit openen in 3ds Max? Fluitje van een cent. Zelfs als u een bouwpartner hebt die geen van de vele beschikbare bestandsformaten heeft dan is er nog de mogelijkheid om met IFC4 -het wereldwijd gestandaardiseerde modelformaat- uw bestand uit te wisselen. De AEC Collection stelt u in staat om samen te werken!

Cloud diensten.

Voor de gebruiker die onderweg of op de bouwplaats ook toegang moet hebben tot projectdocumenten en tekeningen is de AEC Collection voorzien van cloud diensten zoals AutoCAD Mobile App, InfraWorks en Formit Pro. Tijdbesparende applicaties die, samen met een tablet en een internaansluiting, dikke dossiermappen vervangen. Lees tekeningen in, voeg wijzigingen toe en deel de aangepaste documenten weer met andere bouwpartners. Met de AEC Collection houdt u iedereen up-to-date. Om te starten met “werken in de cloud” krijgt u van Autodesk 25GB gratis!

Alle voordelen op een rijtje:

 • Alle software voor architectuur, engineering en constructie in één totaaloplossing.
 • BIM workflow – virtueel bouwen
 • Met Autodesk clouddiensten altijd en overal toegang tot projectdocumenten.
 • Eenvoudig beheer over updates, gebruikers en rechten.
 • Altijd de laatste programmaversie.
 • Gebruik van vorige programmaversies is toegestaan*

Autodesk AEC Collection


Wat is een branchecollectie?

Een Autodesk-branchecollectie is de handigste en meest flexibele manier om toegang te krijgen tot een groot aantal essentiële Autodesk-softwareprogramma's die in uw branche worden gebruikt. Er zijn abonnementen beschikbaar voor collecties voor:

 • Architectuur, engineering & constructie
 • Productontwerp
 • Media en entertainment
Wat zijn de belangrijkste voordelen van een abonnement op een Autodesk-branchecollectie?

De Autodesk-branchecollecties geven u de volgende voordelen:

 • Toegang tot een brede keuze aan de meest essentiële Autodesk-software voor uw branche, in één collectie die naar verloop van tijd uitgebreider en beter zal worden.
 • Continue toegang tot de nieuwste software-releases en -updates.
 • Flexibele termijnen (maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks of meerjarig).
 • Versies voor zowel één gebruiker (individueel) als meerdere gebruikers (gedeeld) beschikbaar.
 • Rechten voor vorige versies.
 • Rechten voor gebruik overal ter wereld.
 • Toegang tot meer cloudservices.
 • Technische ondersteuning door Autodesk.
 • Hulpmiddelen voor beheerders.
Wat als mijn branchecollectie niet het product bevat dat ik nodig heb?

U kunt zich altijd abonneren op individuele producten om aan uw meer gespecialiseerde behoeften te voldoen (bijv. simulaties, gegevensbeheer, etc.).

Wat zijn de verschillen tussen de branchecollecties en de Design & Creation Suites?

Branchecollecties bieden een veel betere ervaring dan Design & Creation Suites, en wel op de volgende manier:

Meer waarde - Branchecollecties geven u, tegen een uiterst scherpe prijs, een veel hogere waarde dan de Premium Suites.

Continue verbetering - Branchecollecties zijn ontworpen om continue te worden doorontwikkeld, zodat u meteen toegang krijgt tot nieuwe toepassingen en cloudservices. Zo kunt u veranderingen in uw zakelijke behoeften het hoofd bieden met verbeterde workflows. Door de vraag van uw bedrijf gaandeweg te ondersteunen, krijgt u toegang tot nieuwe technologie zodra deze beschikbaar komt. U hoeft dus niet meer te wachten tot er één keer per jaar een nieuwe productversie wordt uitgebracht.

Meer flexibiliteit en keuze - Abonnementen op branchecollecties zijn beschikbaar met toegang voor één of voor meerdere gebruikers. Ook hebt u de keuze uit verschillende termijnen, dus u hebt meer flexibiliteit bij het kiezen van de optie die het best bij uw zakelijke behoeften past. Op dit moment zijn abonnementen op de Design & Creation Suites alleen beschikbaar met toegang voor één gebruiker.

Meer cloudservices - U krijgt toegang tot meer cloudservices dan er op dit moment beschikbaar zijn in de Design & Creation Suites. Hierdoor krijgt u meer mogelijkheden om gebruik te maken van de rekenkracht van de cloud.

Daarnaast kunt u, wanneer u zich abonneert op een collectie met toegang voor meerdere gebruikers, gedeelde toegang toewijzen tot cloudservices. Met Suites is het aantal gebruikers per cloudservice beperkt tot één benoemde gebruiker.

Vereenvoudigde pakketten- We hebben het u een stuk gemakkelijker gemaakt om te bepalen of een product geschikt voor u is. In plaats van tal van Suites te moeten evalueren en vervolgens de standaard-, premium- of ultimate-laag te moeten kiezen, profiteert u nu van het feit dat al uw essentiële softwaretools zijn ondergebracht in één van drie branchecollecties:

 • Collectie voor Architectuur, engineering & constructie
 • Collectie voor Productontwerpen
 • Collectie voor Media en entertainment
Wanneer zijn de branchecollecties beschikbaar?

De Autodesk-branchecollecties zijn via een abonnement beschikbaar, wereldwijd per 1 augustus 2016.

Welke opties heb ik in de periode tussen nu en het moment waarop de branchecollecties beschikbaar komen?

Totdat de branchecollecties beschikbaar zijn, raden we u aan de volgende opties te overwegen:

1. Abonnement op een Design & Creation Suite of een individueel product

Jaarlijks of meerjarig abonnement
Kies een jaarlijks of meerjarig abonnement op een Design & Creation Suite en profiteer van de flexibiliteit om later op een abonnement op branchecollecties over te stappen.

Driemaandelijks abonnement
Kies een abonnement voor een korte termijn om de periode tussen nu en het moment waarop de collecties beschikbaar worden te overbruggen; daarna kunt u zich op elk gewenst moment na 1 augustus 2016 eenvoudig op een branchecollectie abonneren.

Permanente licentie met een onderhoudsplan voor een Design & Creation Suite
De aanschaf van permanente licenties is voor Design & Creation Suites (in de meeste regio's) nog mogelijk tot 31 juli 2016. Klanten met een permanente licentie met een onderhoudsplan hebben na 31 juli 2016 de mogelijkheid hun onderhoudsplan zo lang ze willen te verlengen.

Welke licentieopties zijn er beschikbaar voor de branchecollecties?

Autodesk biedt de volgende mogelijkheden, zodat u zelf kunt kiezen wat het beste bij u past.

Toegang voor één gebruiker
Licenties die zijn toegewezen aan één gebruiker en die niet kunnen worden gedeeld
Toegang voor meerdere gebruikers
Licenties die kunnen worden gedeeld op een netwerkserver
Type gebruiker Individuele personen Teams
Gedeelde licentie Nee Ja


Uw abonnement wijzigen


Kan ik mijn abonnement wijzigen in een abonnement op een branchecollectie?

Ja, Autodesk biedt een handige manier om van uw bestaande abonnement(en) over te stappen op een branchecollectie.

Welke opties heb ik als ik wil overstappen op een branchecollectie?

Autodesk is van plan om u een handige manier te bieden om tijdens uw huidige abonnementsperiode van uw jaarlijkse, tweejarige of driejarige abonnement over te stappen:

Van: Op:
Individueel product Branchecollectie
Design & Creation Suite Branchecollectie

Zodra er meer informatie over het wijzigen van abonnementen beschikbaar is, zullen we dit aan u meedelen.

Kan ik van een permanente licentie met een onderhoudsplan overstappen op een branchecollectie?

Nee. Pas op een later moment zullen we de mogelijkheid bieden om van een permanente licentie met een onderhoudsplan over te stappen.

Hoeveel kost het om over te stappen?

U kunt gratis* overstappen van een premium of ultimate Design & Creation Suite op een branchecollectie voor de rest van uw huidige abonnementsperiode. Anders betaalt u alleen het geschatte prijsverschil tussen de twee abonnementen, naar rato voor de resterende tijd in de abonnementsperiode.
*Uitzondering: AutoCAD Design Suite premium/ultimate


Gebruik en ondersteuning


Moet ik de hele branchecollectie downloaden?

Nee, u hoeft niet de hele branchecollectie te downloaden. Kies de individuele producten die u wilt gebruiken in de collectie. Daarna kunt u, wanneer u maar wilt, bepalen welke producten u wilt downloaden en installeren.

Heb ik een internetverbinding nodig om een branchecollectie te installeren en te activeren?

U hebt een internetverbinding nodig om de collectie de eerste keer via een Autodesk-account te downloaden en om alle abonnementen op branchecollecties te activeren.

Heb ik een internetverbinding nodig om een branchecollectie te gebruiken?

In de onderstaande tabel ziet u de internetvereisten voor een branchecollectie. Deze zijn afhankelijk van het type software/service dat u wilt gebruiken.

Desktop software met: Cloudservices
toegang voor één gebruiker toegang voor meerdere gebruikers
Gebruikers moeten ten minste eens per 30 dagen na de initiële activering verbinding maken met internet Internet-toegang niet vereist Voor de toegang tot cloudservices is altijd een internetverbinding vereist

Welke opties zijn beschikbaar als ik beperkte of geen toegang heb tot internet?

Als u beperkte beschikbaarheid van internet hebt, kunt u overwegen een abonnement te nemen op een branchecollectie met toegang voor meerdere gebruikers. Voor deze optie hebt u geen internetverbinding nodig, aangezien het verlenen van licenties via een netwerklicentienetwerk verloopt.

Kan ik me aanmelden op elke willekeurige computer en een branchecollectie gebruiken?

Ja, u kunt zich op elke willekeurige computer aanmelden die het eigendom is van of wordt gehuurd door degene die het abonnement heeft gekocht, mits de software voor de branchecollecties is geïnstalleerd.

Kan een branchecollectie die op één computer is geïnstalleerd door meer dan één persoon worden gebruikt?

Ja, meerdere gebruikers kunnen zich aanmelden (zolang ze hun eigen unieke gebruikers-id gebruiken) en een branchecollectie gebruiken op één computer, aangezien hun abonnement aan hen is gekoppeld en niet aan hun computer. Eén computer kan worden gedeeld om een branchecollectie te gebruiken; aanmeldgegevens voor abonnementen zijn echter uniek voor elke abonnee en deze gegevens kunnen niet tussen gebruikers worden gedeeld.

Heb ik recht op oudere versies van de software in een branchecollectie?

Ja, u kunt ervan uitgaan dat u toegang hebt tot alle vorige versies van de individuele producten in uw branchecollectie waarvoor u in aanmerking komt.

Welke voordelen op het gebied van ondersteuning kan ik verwachten voor een branchecollectie?

Branchecollecties bieden vergelijkbare voordelen wat ondersteuning betreft als die we nu al aanbieden.


Softwarebeheer


Kan ik de termijn voor branchecollecties laten samenvallen met andere abonnementen of onderhoudsovereenkomsten?

Ja, uw nieuwe abonnementscontract voor een branchecollectie kan naar rato worden gelijkgetrokken met de einddatum van een bestaand contract.

Kunnen licenties worden gedeeld?

Ja, als meerdere gebruikers licenties moeten kunnen delen, selecteert u de optie voor toegang voor meerdere gebruikers wanneer u zich abonneert.

Moet ik gebruikers toewijzen om een branchecollectie te gebruiken?

Of u benoemde gebruikers moet toewijzen hangt af van het toegangstype dat u hebt geselecteerd.

Gebruikerstoewijzing is vereist voor: Toegang voor één gebruiker Toegang voor meerdere gebruikers
Desktop software Ja Nee
Cloudservices Ja Ja

Hoeveel gebruikers kunnen we aan cloudservices toewijzen als we toegang voor meerdere gebruikers hebben?

Er kunnen drie (3) benoemde gebruikers worden toegewezen aan elk van de cloudservices die beschikbaar zijn aan uw branchecollectie met toegang voor meerdere gebruikers.

Wat zijn cloudcredits?

Cloudcredits zijn de meeteenheid die nodig is voor het uitvoeren van bepaalde taken, zoals het creëren van een rendering of het uitvoeren van een simulatie in een cloudomgeving met behulp van Autodesk-cloudservices.

Kan ik mijn bestaande netwerklicentieomgeving en tools gebruiken?

Ja, u kunt uw bestaande netwerklicentieomgeving en tools blijven gebruiken. Er zijn geen nieuwe servers of netwerklicentiebeheertools vereist.

Worden software-updates automatisch geïnstalleerd?

Nee. U krijgt via de Autodesk-desktopapp wel een melding wanneer er een nieuwe update beschikbaar is van Autodesk, maar u bepaalt zelf welke software-updates u wanneer en voor wie implementeert.


Stefan Donker (HDB Tekenburo) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 12-06-2018

"Al meerdere jaren goede ervaring op het gebied van leveren van software, hardware en trainingen. Snelle afhandeling, levering en meer dan prima communicatie. Op naar een nog langere samenwerking. "

Laurens van Amstel (Timmermans Landmeetkunde) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 12-06-2018

"Zijn telefonisch goed bereikbaar en bereidt om mee te denken. Producten worden snel geleverd daarnaast is de helpdesk uiterst bekwaam. Kortom zeer tevreden over de professionals die bij CAD Accent werken."

Joe Freijser (De Aquanoom) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 12-06-2018

"Met name de service is erg goed bij CADAccent, wanneer je tegen problemen aanloopt wordt er altijd snel een effectieve oplossing voorgesteld. De cursussen zijn altijd professioneel opgesteld en toegespitst op de praktijk."

John Willems (John Willems BouwDesign) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 12-06-2018

"CAD Accent denkt mee met de manier waarop ik software gebuik, en hebben me erg geholpen om een passende oplossing te vinden.
Deze oplossing was zelfs goedkoper dan voorheen. Tevens staan ze altijd klaar om mee te denken met probleemgevallen, om samen tot de juiste oplossing te komen."

Arie jr. Van de Beek (Van de Beek Gestuurd Boren BV) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 12-06-2018

"Wij doen al jaren naar volle tevredenheid zaken met CAD Accent. Met InfraCAD hebben zij een mooi product neergezet t.b.v. de (ondergrondse)infrastructuur. Worden ook sinds jaar en dag netjes op de hoogte gebracht door onze accountmanager Marco Gelens wanneer we onze Autodesk, InfraCAD en Drill Control contracten kunnen verlengen. "

Erik Mulder (ErgoS Human Factors Engineering) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 11-06-2018

"Gemakkelijk overleg met cadaccent, zeer korte lijntjes."

Berrie van Neerven (Knapen Trailers ) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 11-06-2018

"We werken al meerdere jaren samen en nog altijd heel tevreden met CAD Accent. Ik ken ze als een Pro-actieve club met de juiste informatie op het juiste moment en kan / wil ze aan iedereen aanbevelen. "

Piet van der Ster (Bunnikgroep) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 20-11-2017

"Mijn ervaring met CAD Accent is zeer positief.
De support bij aanschaf van software is zeer goed.
En als je hulp nodig hebt wordt er snel gereageerd.

"

Hans van Moorsel (bouwkundig tekenbureau van Moorsel) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 17-11-2017

"goed geïnformeerd en keurig geholpen met de installatie aangezien ik problemen had met autocad 2018, na telefonisch overleg hebben ze vanop afstand het probleem verholpen"

Onderdelen 11 tot 19 van totaal 19

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

vanaf 3.075,00

 • € 3.075,00
 • € 8.305,00
 • € 4.615,00
 • € 12.460,00
 • € 2.460,00
 • € 6.644,00
 • € 3.692,00
 • € 9.968,00