AutoCAD 2018

AutoCAD

Met AutoCAD kunt u uw ideeën op een duidelijke en efficiënte manier ontwerpen, visualiseren en documenteren. Het is wereldwijd dé standaard voor het maken van 2D en 3D technische tekeningen. Tevens bent u verzekerd van een probleemloze bestandsuitwisseling! Ontwerp en geef vorm aan de wereld om u heen met de krachtige en flexibele functies van AutoCAD software.

 • 2D en 3D ontwerpmogelijkheden.
 • DWG bestandsformaat: Uitwisselbaar met vrijwel alle CAD software.
 • Koppeling met branche applicaties en ERP pakketten mogelijk.

PROMO: ABONNEER & LEER

Sluit nu een abonnement af en krijg op elk nieuw abonnement een opleidingsvoucher tot €250 cadeau. actievoorwaarden

AutoCAD software wordt over de hele wereld door miljoenen mensen gebruikt. Autodesk is dan ook de marktleider in ontwerp- en documentatieoplossingen. Vergroot de kracht van AutoCAD door het aanschaffen van een AutoCAD Design Suite, waarmee u beschikt over gebruiksvriendelijke 3D workflows en applicaties voor uw visuele communicatie. Met de AutoCAD Design Suite kunt u uw gebruik van uw AutoCAD verder vereenvoudigen.

Waarom zou u AutoCAD kopen?

 • Dé betrouwbare en professionele oplossing voor 2D en 3D ontwerpen in de markt. AutoCAD wordt gebruikt in alle denkbare branches door miljoenen gebruikers.
 • Plaats applicaties, toolbars van derden of LISP routines in de AutoCAD software om uw tekenwerk te vereenvoudigen of om extra functionaliteiten aan AutoCAD toe te voegen.
 • U bent er verzekerd van dat u uw tekeningen probleemloos kunt delen met collega’s en/of andere organisaties door het universele DWG formaat.

Verbeterde functionaliteit

De afgelopen versies heeft Autodesk behoorlijk aan de 2D en 3D ervaring gesleuteld. Er zijn veel verbeteringen aangebracht op het gebied van interface, tabs, functionaliteit en stabiliteit van de software. De meest recente AutoCAD versie wordt gerekend tot de beste en meest complete versie sinds jaren en heeft de mogelijkheid tot geïntegreerde desktop- en cloudoplossingen te combineren met mobiele oplossingen van de software.

Nieuw: AutoCAD Mobile Pro!

AutoCAD Mobile Pro maakt nu deel uit van uw abonnement.
Met deze app kunt u de kracht van AutoCAD overal met u mee naartoe nemen.

 • Teken, bewerk en bekijk 2D CAD-tekeningen op mobile apparaten.
 • Meet tekeningen nauwkeurig wanneer u op locatie bent.
 • U hebt via elke cloudopslagservice (Google Drive, Drobbox) toegang tot uw tekeningen.
 • Werk offline en synchroniseer wijzigingen wanneer u weer online bent, en meer.
AutoCAD Mobile Pro Inclusief in uw Abonnement

In elke nieuwe versie van AutoCAD zijn er weer extra functionaliteiten toegevoegd. De laatste jaren is AutoCAD LT flink onder handen genomen en is er een behoorlijke hoeveelheid functionaliteit bijgekomen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste nieuwe toevoegingen van de afgelopen jaren:

AutoCAD 2016

 • Verbeterde visuele engine, totaalervaring en extra ondersteuning voor DirectX11 gebruikers
 • De “Rapid RT render Engine vervangt de MentalRay engine en vereenvoudigd de manier om te renderen in AutoCAD. De nieuwe Render Engine is vooral meer gebruikersvriendelijk en heeft handige “presets” waarmee standaard instellingen eenvoudig toe te passen zijn. Kies voor verschillende lichteffecten en 360 graden achtergrondafbeeldingen die uw model tot leven laten komen.
 • Extra PDF opties en eenvoudiger naar teksten zoeken binnen een PDF
 • Online help verder verbeterd, betere zoekmogelijkheden
 • Nieuwe commando's toegevoegd zoals "CLOSEALLOTHER" en een nieuwe "Start" tab

AutoCAD 2015

AutoCAD 2015 maakt gebruik van een vernieuwde ribbon tab, statusbar en een nieuw thema . Autodesk heeft in de 2015 variant vooral gewerkt aan een betere gebruikservaring.

 • Extra grafische opties: AutoCAD 2015 maakt maximaal gebruik van de beschikbare hardware. Geen korrelige randen meer in uw tekeningen door het nieuwe commando “Linesmoothing”. Lijnen worden vloeiender en strakker weergegeven in uw tekeningen. Via de vernieuwde statusbar kunnen schaduw, texturen en andere effecten (vooral 3D) ook scherper weergegeven worden.
 • Betere online help: De online help is behoorlijk aangepakt in de 2015 variant van AutoCAD, de zoekfunctionaliteit is intuïtiever, zoekopdrachten zijn dynamisch in te geven en worden direct weergegeven in het menu (inclusief toelichting).
 • Betere online ervaring: Via de Gratis Autodesk 360 software kunt u uw tekeningen eenvoudig delen, bekijken op mobiele apparaten en aanpassingen direct doorsturen naar uw collega’s of klanten.
 • Nu ook te huur: Autodesk heeft sinds de 2015 release ook de mogelijkheid toegevoegd om de Autodesk software te huren, oftewel ‘Desktop Subscription’ te nemen voor een voorgestelde periode van 3 of 12 maanden.

Kan ik AutoCAD testen voordat ik de software aanschaf?
Ja, u kunt alle Autodesk software 30 dagen gratis proberen. Het is echter niet toegestaan om de test (trial) versie commercieel te gebruiken. Het is ook niet mogelijk om de test periode te verlengen. Wilt u de software 30 dagen gratis proberen? Vraag dan de AutoCAD download aan.
Kan ik AutoCAD software ook kopen?

Vanaf 1 februari 2016 stopt de verkoop van losse producten zoals AutoCAD, Civil 3D of Revit. Deze zijn vanaf dit moment alleen nog verkrijgbaar als abonnement, genaamd “Desktop Subscription”. De Autodesk Design Suites blijven nog wel beschikbaar als kooplicentie.

Welke cursus heb ik nodig om met AutoCAD LT te leren werken?
Wanneer u nog geen ervaring hebt met AutoCAD LT adviseren wij u een AutoCAD (LT) Basiscursus te volgen. Heeft u al ervaring met AutoCAD, maar heeft u het al lang niet meer gebruikt of heeft u ervaring met een oude versie? Dan zal een AutoCAD Opfriscursus het beste aansluiten.
Is het mogelijk om 2D/3D DWG tekeningen te openen die gemaakt zijn in "oudere" versies?
Ja, het is mogelijk om DWG tekeningen die in oudere versies van AutoCAD of AutoCAD LT gemaakt zijn te openen. Het is ook mogelijk om tekeningen die gemaakt zijn met andere CAD software programma's te openen als deze de tekening als DWG of DXF kunnen opslaan/exporteren.
Wat zijn de verschillen tussen AutoCAD voor de MAC en de Windows versie?

AutoCAD voor de MAC is ontwikkeld voor de MAC en bevat bijna alle functionaliteiten welke in AutoCAD voor Windows zitten. Er zijn echter een aantal belangrijke verschillen.

De belangrijkste functionaliteiten die wel in de Windows versie zitten, maar niet in de MAC versie, zijn:

 1. - AutoCAD voor de MAC heeft een andere gebruikers interface.
 2. - Geen DGN (Microstation) of DWF underlay.
 3. - Geen dynamic blocks.
 4. - Geen Xref's.
Is AutoCAD geschikt voor BIM?

AutoCAD is al meer dan 25 jaar wereldleider op het gebied van CAD ontwerp. AutoCAD wordt door miljoenen bedrijven gebruikt om technische tekeningen en ontwerpen te maken en heeft zeker een meerwaarde in een BIM workflow. De verschillende Autodesk Design Suite oplossingen leveren per branche een totaal oplossing voor de gehele BIM workflow. AutoCAD software wordt in alle Autodesk Design Suites als onderdeel meegeleverd.

Autodesk AutoCAD Design Suite / Algemeen Ontwerp

Infrastucture Design Suite / Civiel Ontwerp

Building Design Suite / Bouw en Architectuur

Ondersteunt AutoCAD LISP, of andere extensies?
Ja, AutoCAD ondersteunt LISP routines en andere AutoCAD extensies. Let er wel op dat oudere LISP routines en extensies ge-update dienen te worden voordat deze met de laatste versie werken.
Is het mogelijk om AutoCAD (virtueel) op een netwerkversie te installeren?
Ja, er is een AutoCAD netwerklicentie beschikbaar. De Netwerk licentie is alleen beschikbaar voor koop licenties. Er is geen netwerklicentie voor huur licenties (Desktop Subscription).
Is technische ondersteuning of helpdesk mogelijk?
Als u de software aanschaft heeft u standaard recht op 30 dagen ondersteuning van Autodesk bij het installeren en registreren van uw product. U kunt de ondersteuning (Engelstalig) eenvoudig online via uw Autodesk account aanvragen. Wilt u Nederlandse help en ondersteuning, bieden wij daarvoor een helpdesk contract aan.
Welke PC of laptop is geschikt voor het werken met AutoCAD?
De AutoCAD systeemvereisten welke Autodesk publiceert zijn echt minimale systeemvereisten. Wij raden een workstation aan met minimaal 16GB RAM, SSD schijf en een Nvidia Quadro K2200 videokaart.

van der Meer | Beoordeling: 10
Geplaatst op 18-04-2016

"We hadden Windows 8.1 overgezet naar 10 waarbij Windows de DWG bestanden niet automatisch meer koppelde aan Autocad LT 2016. Ondanks dat de heer Peter van Houwelingen mij eerst doorverwees naar ons eigen systeembeheerder was hij zonder aandringen op een gegeven moment toch bereidt om mij door Windows 10 te begeleiden om de instellingen correct te zetten."

Bart Hamstra (Alsema BV) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 28-09-2015

"Duidelijke, en een praktisch contact. Gewoon in 1 woord: Goed!"

Jan van Kessel (Tausch brand sensations) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 16-07-2015

"Fijn bedrijf om mee samen te werken! Snelle reactie bij vragen en de licenties worden goed in beeld gehouden."

H van der Werff (Aalster Tentenbedrijf van der Werff B.V.) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 13-07-2015

"Fijne contacten, worden altijd tijdig op de hoogte gesteld voor de verlenging van het Subscription contract"

Jan Breuer (Bureau Breuer Horn) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 28-05-2015

"Zeer voorkomende en accurate afhandeling van alle optredende eventuele "problemen" met Autocad Subscription.
"

Jeurissen (Conveni) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 27-05-2015

"Laat op tijd de stand van zaken weten omtrent licentieverlenging en houd mij hiervan ook op de hoogte aangaande de status."

Marc Dijkman (UN Studio) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 25-03-2015

"Goede service en snelle reactive op offerte aanvragen."

Bart Veenstra (Copier) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 25-03-2015

"Prettige samenwerking. Duidelijk contact en goede nazorg.
Bij vragen, snel en helder antwoord.
Voor vernieuwen van licenties vroegtijdig contact.
Opleidingen, een docent die weet waar hij het over heeft."

Klaas Jan Westra (Trimm Design) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 19-03-2015

"Cadaccent is voor ons een betrouwbare partner als software maar ook hardware leverancier. In de praktijk betekend dat vaak een prettige samenwerking. Altijd goed bereikbaar, snel en adequaat handelend. Ook het persoonlijke contact waarmee we op de hoogte worden gehouden van prijsveranderingen b.v. is bij ons als zeer positief ervaren. "

Wouter Weustink (Siers Groep) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 18-03-2015

"Het verlengen van onze Autocad licenties verloopt altijd vlekkeloos. We worden tijdig op de hoogte gesteld en hebben er nauwelijks omkijken naar."

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

vanaf 551,00

 • € 0,00
 • € 0,00
 • € 550,00
 • € 1.470,00
 • € 2.795,00
 • € 3.970,00
 • € 2.205,00
 • € 4.190,00
 • € 5.955,00
 • € 0,00
 • € 275,00