Kunnen wij u helpen?
Bel* onze experts voor:
  • Advies op maat
  • Een demo aan te vragen
  • Hulp bij installatie/activatie
  • * Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00

AutoCAD gevorderden cursus

AutoCAD Gevorderden cursus

Leer geavanceerde functionaliteiten in AutoCAD (en AutoCAD LT) begrijpen en toepassen. Belangrijke onderwerpen van de AutoCAD Gevorderden cursus zijn een gestructureerde tekening opbouwen en de elementen van uw tekening hergebruiken. Het doel is zelfstandig 2D tekeningen van een hoog niveau te kunnen maken.

  • U ontvangt een officieel Autodesk certificaat
  • Op maat gemaakt Nederlandstalig lesmateriaal
  • Veel persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Tevredenheidsgarantie
  • Ondersteuning na afloop van de cursus
Ruil permanente licentie in

In de AutoCAD Gevorderden cursus wordt ingegaan op de geavanceerde functionaliteit in AutoCAD. Deze cursus is de vervolg op de AutoCAD basiscursus, waar we op een hoog niveau zijn gestart met zelfstandig 2D tekenen en de basisfunctionaliteiten, geautomatiseerd tekenen en werken met uw (bedrijfs)template zijn meegenomen. In de AutoCAD Gevorderden cursus wordt hier niet alleen dieper op ingegaan, maar worden ook alle mogelijkheden besproken en geoefend.

Wat leert u in de AutoCAD Gevorderden cursus?

Meer rendement uit uw AutoCAD of AutoCAD LT software, dat is juist waar deze cursus totaal op toegespitst is. De belangrijkste tekentechnieken worden uitgebreid en praktisch behandeld vanuit het oogpunt van de tekenaar. U vergroot uw inzicht tijdens de cursus en u leert op een efficiënte manier AutoCAD hanteren. .

Na het afsluiten van deze AutoCAD Gevorderden cursus kunt u zeer professioneel omgaan met geautomatiseerd tekenwerk, dynamische blocks, tekeningbeheer en bijvoorbeeld toolpalettes.


Voorkennis

Relevante praktijkervaring met AutoCAD is een must voor het starten van de AutoCAD Gevorderden cursus. De cursus is afgestemd op mensen met een technische opleiding en/of achtergrond.

Lesmateriaal en naslagwerk

Het AutoCAD lesmateriaal is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling en is in tegenstelling tot een standaard boek volledig afgestemd op de praktijk!

Alle oefeningen zijn gebaseerd op de filosofie dat de cursist aan het denken gezet wordt en niet zomaar stap 1 t/m zoveel uitvoert… Hiermee benaderen wij de praktijk, waarbij een tekenaar ook creatief zal moeten nadenken over de te volgen stappen. De AutoCAD Gevorderden cursusmap is na het doorlopen van de cursus ook goed als naslagwerk te gebruiken.

In onderstaand overzicht staan de onderwerpen die aan bod komen tijdens de AutoCAD Gevorderden cursus per dag beschreven.

Cursusdag 1
Werken met lagen
Advanced Layer properties
Layer settings
Purge

Stijlen beheren
Lijnstijlen
Tekststijlen
Dimension stijlen
Multileaderstijlen

Tekeningopmaak
Layouts maken en beheren
Plot styles
Papierformaten
Kaders en onderhoeken
Viewports gebruiken
Publish

Werken met Velden
Automatiseren van gegevens

Template
Het maken en onderhouden van een complete template, en delen met meerdere gebruikers
Cursusdag 2
Blocks
Attribute manager

Dynamische blocks:
Linear move en stretch
Polar stretch
Array
Dynamische eigenschappen combineren
Overige eigenschappen en instellingen binnen de block editor
Tekenen met constraints

Gevorderde functies
Object snap tracking
Grips
Pedit gevorderden
Quick Select
Dubbele objecten verwijderen
E-transmit
Coördinatenstelsel aanpassen

Externe bestanden en een bibliotheek
Bestanden koppelen
Bestandsformaten
Image en OLE objecten
Toolpalettes inrichten

Onderstaande vragen zijn de specifieke vragen per cursus. Algemene vragen over de cursussen van CAD Accent (bijvoorbeeld over diplomering, locaties en cursusmateriaal) kunt u in dit overzicht vinden.

Is deze cursus ook geschikt voor gebruikers van AutoCAD LT?
Absoluut. Deze cursus is juist gericht het maken van 2D tekeningen in AutoCAD. Alle functionaliteiten die tijdens de training aan bod komen, zijn zowel toepasbaar in de volledige versie van AutoCAD en AutoCAD LT.
Hoe zien mijn carrièremogelijkheden eruit na de AutoCAD Gevorderden cursus?
Na de AutoCAD Gevorderden cursus ontvangt u een officieel Autodesk Certificaat. Omdat CAD Accent een geautoriseerd training center is heeft dit certificaat direct meerwaarde voor u en voor uw (toekomstig) werkgever.

Na een AutoCAD gevorderden kennis bij CAD Accent heeft u een gedegen AutoCAD kennis en kun je aan de slag als 2D CAD tekenaar. U kunt 2D CAD tekeningen maken in korter tijdsbestek, controleren en aanpassen en begrijpt ook de achterliggende motivatie.
Wat kan ik kiezen als vervolgopleiding na de AutoCAD Gevorderden cursus?
CAD Accent biedt de AutoCAD Gevorderden cursus aan als tweede module van het Leertraject AutoCAD tekenaar en als basismodule in het Leertraject voor de Bouwkundig Ontwerper.

De diverse cursussen bij CAD Accent zijn uiteraard ook als losse modules te volgen. Na de AutoCAD Gevorderden cursus zijn er diverse mogelijkheden voor een vervolgcursus, u kunt onder andere de stap maken naar 3D, naar de infra of naar de bouwbranche.
Voor welke versies van AutoCAD is deze training geschikt?
De cursus wordt gegeven in AutoCAD 2016. Ook als u werkt of moet gaan werken met AutoCAD 2013 of nieuwer, dan is de cursus geschikt voor uw dagelijkse werkzaamheden.
Welke AutoCAD cursus is geschikt voor mij, Basis, Opfris of Gevorderden?
Dit is altijd een lastige keus. Werkt u nu nog met AutoCAD, met welke versie en wat wilt u leren? Heeft u de basiskennis al en wilt u geavanceerde functionaliteit, of werkt u al jaren met een oude versie van AutoCAD en gaat u de stap maken met de meest recente versie? Wij geven altijd graag telefonisch en gericht advies over welke cursus het meest bij u past.

Harold Winkelman (Tweede Kamer der Staten-Generaal) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 11-11-2015

"Zeer duidelijke en begrijpelijke uitleg, welke niet doorspekt is van Engelse termen. Docent beheerst lesstof perfect en beantwoordt vragen op duidelijke en professionele wijze. lunch ook goed verzorgt."

Marco scheurwater (Scheurwater Services) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 11-11-2015

"deze cursus is aan iedereen aan te raden, die veder wil met autocad, mede door de goede illustratie van de leraar"

Sebastiaan Gerardus Bruin (Architektenburo Marcel van Dijk vof) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 11-11-2015

"Deze cursus heeft mij dusdanig de benodigde informatie verschaft, dat ik deze in mijn dagelijks werk kan toepassen, waardoor mijn productiviteit / snelheid qua tekenwerk verbeterd zal gaan worden."

3 Artikel(en)

per pagina

€ 495,00