BouwConnect Bibliotheek Pro

BouwConnect Bibliotheek Pro voor Revit

BouwConnect Bibliotheek Pro (BCB Pro) is de slimste en uitgebreidste Revit en BIM bibliotheek voor Nederlandse bouwkundigen. De bibliotheek bevat meer dan honderdduizend unieke BIM objecten van honderden Nederlandse fabrikanten, uitgebreid voorzien van productinformatie. Daarnaast beschikt BouwConnect Bibliotheek Pro ook over merkloze producten die toegepast kunnen worden in alle stadia van het bouwproces. En met de gebruiksvriendelijke productconfiguratoren voor kozijnen, vloeren, wanden en daken genereert u razendsnel projectspecifieke bouwdelen. Met BouwConnect Bibliotheek Pro is het creëren van tijdverslindende families verleden tijd. Simpelweg zoek, selecteer en plaats!

 • Eén bibliotheek voor Revit én AutoCAD.
 • Honderden Nederlandse fabrikanten en leveranciers
 • 10.000+ Revit families, 100.000+ unieke BIM modellen
 • Gedetailleerde, kwalitatieve Revit en IFC modellen.
 • Productconfiguratoren voor kozijnen, wanden, trappen en vloeren.
 • BIM-gegevens zoals bestekteksten, bouwfysica en kostprijs
 • Nederlandse Revit Standaard (NLRS) en NLSfB codering

Download de gratis testversie

Geen ervaring(en) beschikbaar Deel uw ervaring

BouwConnect Bibliotheek Pro is eenvoudig in het gebruik. Zoek een product op, selecteer het en plaats het bouwdeel in Revit. Alle Revit families uit BouwConnect Bibliotheek Pro bevatten uitgebreide producteigenschappen om BIM-proof te werken. 2D CAD, 3D BIM, bestekteksten, constructieve en bouwfysische data, kostprijzen, specifieke productdata, het zit er allemaal in. BouwConnect Bibliotheek Pro werkt uitstekend met Revit 2017, 2018 en 2019.

De BouwConnect Pro Bibliotheek

De BouwConnect Bibliotheek (BCB) onderscheidt zich van andere (online) databases in kwaliteit, kwantiteit en flexibiliteit.

 • Revit families zijn veel uitgebreider en completer.
 • De bibliotheek bevat zowel vormvaste producten van fabrikanten als configurabele bouwdelen.
 • 2D, 3D en overige productinformatie is compleet en consistent.
 • U kunt zoeken op een enorm aantal producteigenschappen, bijv. afmeting, gewicht, Rc-waarde, materiaal, kleur, etc, etc.
 • Producten vanuit BouwConnect Bibliotheek Pro als BIM model in Revit plaatsen.

BouwConnect Bibliotheek Pro is geschikt voor:

Revit
autocad
IFC
Alfa Development
Adomi

Autodesk AEC Collection - één voordelige software bundel voor CAD en BIM

Revit is onderdeel van de Autodesk AEC Collectie, een kostenbesparende softwarebundel met geïntegreerde CAD en BIM-tools voor het ontwerpen van bouw- en constructiewerken en civiele infrastructuur.

Autodesk AEC Collection


Dé Revit Bibliotheek voor de Nederlandse markt

BouwConnect Bibliotheek Pro is de slimste Revit bibliotheek van Nederland. U heeft direct toegang tot tienduizenden Revit families met meer dan honderdduizend objectvarianten. BouwConnect Bibliotheek Pro onderscheidt zich niet alleen van andere (online) bibliotheken door de kwaliteit van de 3D modellen maar ook de omvang van de meegeleverde productdata.

Met BouwConnect Bibliotheek Pro is het tijdrovende zoeken en downloaden van kwalitatief inferieure Revit families verleden tijd. Zoek het product met de uitgebreide filtermogelijkheden, selecteer het product en plaats het bouwdeel in Revit. Zo eenvoudig is het!

Revit: Kozijnen Product Configurator

Bij het tekenen van een gebouw is het samenstellen van kozijnen een steeds terugkerend gegeven. We komen kozijnen tegen in vrijwel elke (soort) model: plattegrond, doorsnede, gevels, detailtekeningen, kozijnstaten, perspectief, etc. Bovendien modelleren we kozijnen in elke fase: ontwerp, bestektekeningen, werktekeningen. In al die tekeningen willen we de kozijnen steeds anders weergegeven hebben. Om alles makkelijk en overzichtelijk te houden, is er een kozijnfunctie ontwikkeld waarmee op zeer snelle manier een Revit kozijnen familie kan worden samengesteld.

De Revit kozijnen configurator is onderdeel van de BouwConnect Bibliotheek Pro en bevat een enorme databank met gegevens over kozijnprofielen, glas, deuren en andere vullingen, welke zijn verdeeld in kozijnseries. Dit geeft de mogelijkheid om kozijnen zowel abstract (niet gedetailleerd) als gedetailleerd (zoals fabrikantspecifiek) te tekenen. Of het nu gaat om stalen, kunststof of houten kozijnen, deze kunnen allemaal met de kozijnfunctie worden getekend. U maakt met deze functie het aanzicht waarna de plattegrond-en doorsnedecomponenten automatisch door de kozijnfunctie worden gegenereerd.

Revit wanden

Stel eenvoudig wanden samen in Revit met de wanden configurator. Er zijn diverse voor gedefinieerde wanden beschikbaar die u verder naar eigen wens kunt aanpassen.

Revit wanden aanpassen

Alle eigenschappen van de wand zoals categorie, bestek, materialen, RC-waarde, ISO-norm en NL/SfB codering worden automatisch toegevoegd zodat u altijd 100% BIM-proof bent.

Revit: Vloerelementen

Plaats snel en eenvoudig vloerelementen en pas deze waar nodig aan. De weergave van de elementen zijn naar wens in snede gedetailleerd en in 3D grof. BouwConnect bibliotheek Pro is 100% BIM zodat je het model ook kunt analyseren op aansluitingen, materialen en krachtenoverdracht. Zo kunt u al in een vroeg stadium het model doorrekenen en toetsen op bouwbaarheid en kan het analytisch model als basis dienen voor gespecialiseerde constructie software.vanaf 499,00

 • € 499,00
 • € 1.497,00
 • € 1.293,00
 • € 399,00
 • € 1.197,00
 • € 1.050,00
 • € 415,00