AutoCAD Civil 3D Gevorderden cursus Wegontwerp

Civil 3D Gevorderden cursus wegontwerp

AutoCAD Civil 3D is een zeer uitgebreid ontwerppakket met verschillende, vaak uiteenlopende, mogelijkheden en toepassingen voor de meeste civiel technische ontwerpuitdagingen. Om deze reden hebben we voor AutoCAD Civil 3D de gevorderden training opgesplitst in een aantal modules. In deze Modules leert u hoe u meer rendement uit de software kunt halen en op een efficiënte manier Civil 3D kunt gebruiken voor het opbouwen van uw civiele tekeningen.

Het meest dynamische ontwerpobject in AutoCAD Civil 3D is het corridor model. In deze tweedaagse module leert u om het corridormodel nog efficiënter op te bouwen, bijvoorbeeld door optimaal gebruik van de extra eigenschappen van ontwerp-assen, subassemblies en de diverse mogelijkheden van de Code Set Style.

Vraag een studieadviesgesprek aan.

AEC Collection BIM KIT

Voorkennis

De gevorderden modules zijn bedoeld voor mensen die al langere tijd werken met AutoCAD Civil 3D en nog meer rendement uit de software willen halen. U dient over basiskennis AutoCAD Civil 3D te beschikken en bij voorkeur praktijkervaring te hebben met deze software. Deze AutoCAD Civil 3D Gevorderden cursus is afgestemd op mensen met een technische opleiding en/of achtergrond en affiniteit met civiele techniek.

Lesmateriaal en naslagwerk

Het lesmateriaal voor deze cursus AutoCAD Civil 3D is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling en is in tegenstelling tot een standaard boek volledig afgestemd op de praktijk! Vanuit de diverse oefeningen wordt u als cursist aan het denken gezet om op deze manier de software beter te doorgronden. Hiermee benaderen wij de praktijk, waarbij een tekenaar ook creatief zal moeten nadenken over de te volgen stappen. De AutoCAD Civil 3D cursusmap is na het doorlopen van de cursus tevens goed te gebruiken als naslagwerk.


De Civil 3D Gevorderden cursus wegontwerp is een cursus van 2 dagen. De onderwerpen die besproken worden tijdens de cursus staan hieronder:

Onderwerpen die worden behandeld zijn:

  • Wegverkanting en verkantingsovergangen, Superelevation
  • Corridor ontwerp met onder andere het:
  • Maken van aansluitingen
  • Gebruik van Code Set Styles
  • Maken van eigen custom subassemblies met Subassembly Composer

Kramer | Beoordeling: 10
Geplaatst op 02-11-2015

"Zeer goede cursus. Cursusmateriaal goede houvast voor de oefen opdrachten. Prettige cursuslocatie. Kundige docent. "

Messink | Beoordeling: 10
Geplaatst op 07-10-2015

"Cursus van uitstekend niveau. Goede trainingsfaciliteiten en ervaren cursusleider met prettige persoonlijkheid. Ruimte voor praktijkvragen. Kleine groep. "

Jan Wildeboer (3D Infra) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 18-03-2015

"Ik heb diverse cursussen gevolgd bij Cadaccent en de ervaringen zijn zeer positief. Ook als er na de cursus nog vragen zijn wordt daar snel en zorgvuldig op gereageerd."

3 Artikel(en)

per pagina

€ 695,00