Consultancy en advies op locatie

Consultancy

Wij gebruiken de term Consultancy voor kennisintensieve dienstverlening op gebied van CAD software. Dit kan uiteenlopen van een inventarisatie tot een complete implementatie. Doelstelling is vrijwel altijd om efficiënter te werken en een hoger rendement te halen uit uw CAD omgeving. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen om kosten te besparen.

  • Inventarisatie en advies
  • NLCS implementatie
  • BIM implementatie
  • Meer rendement / kosten besparen

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van consultancy. Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Inventarisatie / Quick Scan

Vraagt u zich wel eens af of de CAD software binnen uw organisatie goed gebruikt wordt? Of het misschien beter kan en welke mogelijkheden onbenut blijven? Onze specialisten gaan in gesprek met uw tekenaars, ontwerpers, projectleiders of anderen die een belangrijke rol vervullen in uw ontwerpproces. Zij kunnen u advies geven en u de mogelijkheden van de CAD software laten zien. Indien gewenst, kan besloten worden een stappenplan op te stellen om verbeteringen door te voeren.

NLCS implementatie

Wanneer u met de NLCS wilt gaan werken, adviseren wij u om InfraCAD te gebruiken. Dit is de meest toegepaste NLCS applicatie, is zeer krachtig, gebruiksvriendelijk en makkelijk te implementeren. In kleinere omgevingen kunt u dit eenvoudig zelf. In grotere omgevingen met bijvoorbeeld centrale bibliotheken en meerdere afdelingen kunnen wij dit begeleiden. Dit doen we onder de noemer ‘Consultancy’. Onze specialisten begeleiden de Functioneel beheerders, zorgen voor een optimale configuratie, ondersteunen de uitrol naar de gebruikers en kunnen de benodigde opleidingen verzorgen.

BIM implementatie

Wij zijn met name gespecialiseerd op het implementeren van BIM in kleinere CAD omgevingen tot 5-10 werkplekken. Denk hierbij aan architectenbureaus of een afdeling werkvoorbereiding bij bouwbedrijven. Met een BIM implementatietraject ondersteunen wij u met advies over het gebruik van uw CAD software, het vastleggen en implementeren van werkmethodes en begeleiden we u gedurende de implementatie. We brengen uw wensen en vragen in kaart en stellen samen met u een plan van aanpak op.


Onderstaande vragen zijn de specifieke vragen voor diensten. Wenst u meer informatie of wilt u voor een afdeling of tekenkamer een traject opzetten? Neem dan contact op met ons!

Kan ik Consultancy ook afnemen per uur?
Nee, Consultancy is uitsluitend mogelijk per dagdeel van 4 uur. Wanneer u slechts beperkte hulp nodig heeft kunt u kiezen voor ondersteuning op afstand, bijvoorbeeld door een Helpdesk abonnement af te sluiten of gebruik te maken van incidentele support.
Zijn reiskosten inbegrepen in het tarief?
Ja. Om het zo eenvoudig mogelijk te houden, hebben wij de reiskosten inbegrepen in het tarief.
Hoe snel kan er iemand langs komen?
Dat is afhankelijk van onze planning. U kunt het beste even contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Er kan dan een optie worden vastgelegd, waarna u uw bestelling kunt plaatsen.

Steven de Bruijn (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 11-06-2018

"Civil3D voor beginners voor 1e jaars CT studenten. Docent prima gedaan. Rustig, gemotiveerd en goed opgebouwd de les gegeven. Service cadaccent mail en telefoon ook prima."

Jan den hartog (Megaborn Traffic Development BV) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 30-10-2017

"De ervaring met CADAccent is goed. Onze vragen worden altijd goed beantwoord en het advies is goed, waarbij zij kijken naar de werkprocessen binnen de organisatie om hierop de producten aan te sluiten. "

Wilbert Vogels (Van den Heuvel aannemingsbedrijf) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 07-07-2017

"Frank van der Heijden is uiterst kundige Autocad specialist die de zaken vanuit een technische kant benaderd en de gevraagde opdracht naar tevredenheid binnen de gestelde tijd oplost."

3 Artikel(en)

per pagina

vanaf 545,00

  • € 545,00
  • € 995,00