Download

Download

Download 30 dagen gratis testversies van Autodesk software. U kunt vandaag nog aan de slag met een Autodesk softwarepakket naar keuze.

  • Download software.
  • Geen betaal informatie nodig.

Selecteer de gewenste download(s) op het tabblad prijzen!


Nog geen Account?

Heeft u nog geen account, selecteer dan de software die u wilt downloaden en ga via de optie "Aan mandje toevoegen" naar het besteloverzicht van uw winkelmandje. Selecteer "Doorgaan naar kassa" en selecteer "Registreren". De rest wijst zich dan vanzelf.

Geen ervaring(en) beschikbaar Deel uw ervaring

Wil je nieuwe Autodesk software aanschaffen of je software naar de meest recente versie updaten? Vul onderstaand formulier in voor een gratis proefversie en probeer de software vrijblijvend voor 30 dagen.

  • Test uw Autodesk versie voor eventuele aanschaf!
  • Volledige functionaliteit.
  • Na activatie is de software 30 dagen geldig.
  • Meest recente versies van de Autodesk software.
  • Voorwaarden van Autodesk zijn van toepassing.

De geselecteerde downloads zijn vanaf de datum van de software-activering 30 dagen geldig. Dit product is gebonden aan de voorwaarden van de licentieovereenkomst die bij de software hoort.

Let op: Test versies mogen niet voor commercieel gebruik gebruikt worden.


Voor welke Windows versies zijn de trials geschikt?

We bieden enkel de meest recente variant van de software trials aan. Deze 30-dagen trials zijn geschikt voor de 64-bits variant van Windows 10.

Wat gebeurt er na 30-dagen met mijn testversie?

Na installatie kunt u 30 dagen gebruik maken van een pre-activatiecode. Daarna zal de software niet meer opstarten zonder activatie. Om uw software te activeren heeft u een Product Key en een Serienummer nodig. Heeft u interesse in het aanschaffen van van een licentie, dan kunt u deze eenvoudig via onze webshop bestellen maar u kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen: 085 - 30 30 000.

Kan ik mijn de testperiode verlengen?

Nee, dit is niet mogelijk. Autodesk hanteert een kennismakingsperiode van 30-dagen waarin u tijd heeft om te kijken of de software nuttig is voor u.

Gaat mijn werk verloren na het verlopen van de trial versie?

Nee, u kunt direct verder werken na het activeren van de software met dezelfde bestanden.

Moet ik mijn software opnieuw installeren als ik de licentie aankoop?

Nee, u kunt na het activeren de software ‘gewoon’ blijven gebruiken, er is geen herinstallatie benodigd.

Mag ik commerciële tekeningen maken met de 30-dagen probeerversie?

Een trial versie is geschikt voor testdoeleinden. Het is absoluut niet toegestaan om een trial versie voor commercieel gebruik in te zetten.Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00