AutoCAD 2019 (Collection) installeren

Problemen met installatie of licenties van onze producten? In dit forum behandelen we de meest gestelde vragen, maar kunt u ook zelf vragen stellen.

Moderators: Bram, Joost, Frank, Roy_M, Emre

Gebruikersavatar
Mark
Beheerder
Berichten: 16

AutoCAD 2019 (Collection) installeren

Berichtdoor Mark » wo 25 apr 2018, 08:26

De AutoCAD verticals bevatten meer dan 8000 intelligente bouwkundige objecten voor architectuur, 65.000 intelligente elektrische symbolen, 700.000 intelligente mechanische productieonderdelen, -functies en –symbolen, 10.500 intelligente MEP-objecten en een bibliotheek met meer dan 400 intelligente fabrieksobjecten. Daarnaast bevat elke AutoCAD vertical gereedschappen om uw werkzaamheden te versnellen en veelvoorkomende taken te automatiseren. Werk sneller met de gespecialiseerde industrie specifieke bibliotheken, symbolen en functies uit de AutoCAD 2019 (Collection) door een AutoCAD vertical te installeren.

De AutoCAD 2019 (Collection) bevat de volgende AutoCAD verticals:

Afbeelding
U kunt de AutoCAD verticals in de AutoCAD Collection op twee manieren installeren:
  • Autodesk Account
    Ga naar accounts.autodesk.com en login met uw Autodesk account. Als u ingelogd bent kiest u welke AutoCAD vertical u wilt downloaden en installeren. Ga naar de Nederlandstalige handleiding Autodesk account voor hulp en meer informatie over uw Autodesk account.
  • Autodesk Desktop App
    U kunt een AutoCAD vertical ook direct downloaden vanuit de Autodesk desktop app. Wanneer u ingelogd bent kunt u zien welke AutoCAD verticals er beschikbaar zijn door op “My Products and Tools” te klikken. Kies de AutoCAD vertical en klik op het product om deze te downloaden en te installeren.

Veel gestelde vragen
Als bestaande AutoCAD abonnementhouder kunt u bij de verlenging van uw Autodesk contract ervoor kiezen om uw bestaande AutoCAD abonnement te houden (zonder de verticals) of te upgraden naar de nieuwe AutoCAD 2019 (Collection). Wilt u (kosteloos) upgraden naar de nieuwe AutoCAD 2019 (Collection) voordat uw contract verlengd wordt neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Nee, als een bestaande AutoCAD of AutoCAD vertical gebruiker met een actief onderhoudsplan (maintenance plan) heeft u geen toegang tot de AutoCAD 2019 (Collection). U heeft wel de mogelijkheid om over te stappen naar een AutoCAD 2019 subscription. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Ja, als u geabonneerde gebruiker heeft u de toegang tot AutoCAD 2019 en alle AutoCAD verticals. U mag meerdere AutoCAD verticals lokaal op uw PC installeren.
Nee, een AutoCAD abonnement is gebonden aan een geregistreerde gebruiker (named user). Het is niet toegestaan AutoCAD of de beschikbare AutoCAD verticals door meerdere gebruikers te laten gebruiken. Als u meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang wilt geven dient elke gebruiker zich te abonneren op AutoCAD Stand alone of multi-user (netwerk) abonnement.
AutoCAD verticals zijn allen beschikbaar voor Windows en niet voor de Mac. Als u geabonneerd bent op AutoCAD 2019 kunt u AutoCAD Mac 2019 installeren en activeren met het serienummer van AutoCAD 2019.

Lees hier de volledige FAQ (Engels)

Abonneren op AutoCAD Download de 30 dagen testversie Nieuw in AutoCAD 2019

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron
Autodesk AEC Collection