InfraCAD Netwerk Licentie Manager

InfraCAD Netwerk Licentie Manager

Om InfraCAD en InfraCAD CE flexibel te kunnen gebruiken als netwerklicentie, heeft u de InfraCAD Netwerk Licentie Manager (INLM) nodig. Deze wordt geïnstalleerd op de server en regelt de uitgifte van de gebruikerslicenties InfraCAD en InfraCAD CE aan de computers. U kunt InfraCAD en -CE dus onbeperkt installeren en het gewenste aantal gelijktijdige gebruikers opgeven.

  • Onbeperkt aantal installaties
  • Maximale flexibiliteit
  • Inzicht in gebruik
  • Geschikt voor virtuele omgevingen

De InfraCAD Netwerk Licentie Manager is een hulpprogramma om InfraCAD, InfraCAD CE en InfraCAD SE flexibel in te kunnen zetten in CAD omgevingen met meerdere gebruikers. Zeker wanneer de gelijktijdigheid in gebruik wat lager is, kan op deze manier kosten worden bespaard.

Ook wanneer u InfraCAD wil gebruiken op virtuele werkstations dient u de INLM te gebruiken. Een standalone licentie InfraCAD kan niet overweg met sessie ID’s en is dus over het algemeen niet geschikt voor virtuele werkplekken. Het gebruik van de INLM biedt dan de oplossing.

Beheerders kunnen via de INLM eenvoudig zien wie de applicatie gebruikt en gegevens over gebruik kunnen ook gelogd worden.


Waar wordt de INLM geïnstalleerd?
De INLM is een hulpprogramma wat op een centrale server geïnstalleerd wordt. Alle client computers die een flexibele netwerklicentie willen gebruiken, moeten een verbinding hebben met deze server.
Heeft elke InfraCAD licentie een INLM licentie nodig?
Nee, één INLM licentie op één server kan een onbeperkt aantal client PC’s bedienen.

Voorbeeld: U wilt 5 gelijktijdige InfraCAD gebruikers ondersteunen in een netwerk van 20 PC’s. De situatie is dan als volgt: U heeft abonnement nodig voor 5 InfraCAD licenties en 1 INLM licentie. De INLM wordt geïnstalleerd op de server en InfraCAD op alle (20) PC’s. Iedereen kan dan InfraCAD gebruiken, echter maximaal 5 gelijktijdig.
Kan ik de INLM proberen?
Nee, in tegenstelling tot gebruikerslicenties is de INLM is niet beschikbaar als Trial versie.
Hoe zit het met ondersteuning en upgrades?
De INLM wordt geleverd als abonnement en zowel ondersteuning als upgrades zijn inbegrepen in het tarief. Zolang uw abonnement actief is kunt u de INLM gebruiken en heeft u recht op de laatste versie. Tevens kunt u gebruik maken van ondersteuning per telefoon, e-mail of via remote support.

Niewerth (gemeente venray) | Beoordeling: 10
Geplaatst op 02-10-2015

"Programma werkt erg praktisch, bedrijf kent prima service en flexibele opstelling"

Stien Jonker (Gemeente huizen) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 29-07-2015

"Snel antwoord op vragen, vlotte afhandeling van opdrachten, heldere adviezen. Kortom: professionele dienstverlener."

Arnout Offereins (Gemeente Ermelo) | Beoordeling: 8
Geplaatst op 13-04-2015

"Goede dienstverlening, snelle reacties op vragen over software en wijziging van licenties. Goede documentatie van software installaties."

3 Artikel(en)

per pagina

vanaf 799,00

  • € 799,00
  • € 2.397,00