Infraworks 2020

InfraWorks

Met behulp van InfraWorks bouwt u snel een 3D stadsmodel vanuit bestaande gegevens zoals bijvoorbeeld GIS en CAD data. Naast het maken en presenteren van modellen kunnen verschillende soorten analyses worden uitgevoerd om in de conceptfase van uw project de juiste ontwerpbeslissingen te kunnen nemen. Beheer en deel uw ontwerpvoorstellen in de cloud en werk samen met collega's en projectleden aan één enkel model.

 • Genereer eenvoudig ontwerpvoorstellen vanuit bestaande data
 • Visualiseer al in een vroeg stadium ontwerpconcepten
 • Verhoog toegankelijkheid voor teamleden en belanghebbenden
 • Bewerk en deel ideeën met andere teamleden in een betrouwbare en veilige omgeving

Geen ervaring(en) beschikbaar Deel uw ervaring

Snel uw ontwerp-ideeën (en mogelijke varianten/revisies hierop) direct delen met anderen? Dan is InfraWorks de oplossing!

Met InfraWorks is het zeer eenvoudig om uw project op te zetten, te presenteren, te analyseren en te delen met projectmedewerkers of andere belanghebbenden. Wanneer een bepaalde ontwerpvariant eenmaal is gekozen, gebruikt u uw InfraWorks model direct in bijvoorbeeld AutoCAD Civil 3D zonder verlies van intelligentie.

InfraWorks is zeer toegankelijke software door een intuïtieve interface en de krachtige grafische functionaliteiten. Door de goede uitwisseling met andere bestandsformaten en software pakketten is het de ideale oplossing voor het toepassen binnen uw BIM projecten.

Waarom zou u InfraWorks kopen?

 • U kunt snel en eenvoudig 3D stadsmodellen genereren vanuit bestaande (2D) data.
 • U maakt een model dat voor iedereen snel te begrijpen is, met verschillende ontwerpvoorstellen.
 • U kunt gebruik maken van diverse soorten externe bestandsformaten om uw InfraWorks model op te bouwen.
 • U kunt tijd en geld besparen door in een korte tijd meerdere 3D ontwerpvoorstellen uit te werken die u kunt gebruiken in uw aanbestedingen, voor het overtuigen van buurtbewoners of andere belanghebbenden.

Autodesk AEC Collection - één voordelige software bundel voor CAD en BIM

Infraworks is onderdeel van de Autodesk AEC Collectie een kostenbesparende softwarebundel met geïntegreerde CAD en BIM-tools voor het ontwerpen van gebouwen, civiele infrastructuur en constructiewerken.

Autodesk AEC Collection


Kan ik InfraWorks downloaden en testen voordat ik de software koop?
Ja, u kunt alle Autodesk software 30 dagen gratis proberen. Het is echter niet toegestaan om de test (trial) versie commercieel te gebruiken. Het is ook niet mogelijk om de test periode te verlengen. Wilt u de software 30 dagen gratis proberen? Download dan direct de InfraWorks trial versie.
Moet ik de "Road Design" en "Bridge Design" modules nog los bijkopen als ik InfraWorks aanschaf?
Nee, deze modules zijn tegenwoordig inclusief. Autodesk heeft alle afzonderlijke modules samengevoegd in een product, namelijk InfraWorks.
Wat is de samenhang tussen InfraWorks LT en InfraWorks?
Met InfraWorks LT (voorheen standaard InfraWorks genoemd binnen een suite) kunt u krachtige visuele ontwerpen aan de start van uw workflow maken en met minimale inspanning een presenteerbaar ontwerp creëren dat voor iedereen is te begrijpen, of het nu gaat om beslisser of opdrachtgever van een nieuw project, een beleidsmaker van de gemeente of een burger die informatie wil over de bouwplannen in zijn directe omgeving. InfraWorks biedt u alle functionaliteiten van InfraWorks en geeft u de mogelijkheid om ontwerpvoorstellen te beheren en te delen in de cloud en gelijktijdig samen te werken.
Wat is het verschil tussen InfraWorks en InfraWorksLT uit een suite?
Autodesk InfraWorks LT is onderdeel van de Infrastructure Design Suite Premium/Ultimate en de Building Design Suite Ultimate. InfraWorks heeft alle functionaliteiten van InfraWorks LT en voegt hier nog een aantal extra functionaliteiten aan toe. Met InfraWorks kunt u gelijktijdig online aan uw projecten werken, uw projecten in de cloud bewaren en beheren en u kunt rechten aan gebruikers toewijzen, allemaal geheel volgens BIM filosofie. Tevens bevat InfraWorks een aantal extra design tools.

InfraWorks is uit te breiden met verschillende modules die los verkrijgbaar zijn, zoals "Road Design" en "Bridge Design". InfraWorks en de additionele modules zijn enkel los verkrijgbaar als Desktop Subscription product voor een minimale periode van 3 maanden tot 12 maanden. Let op InfraWorks LT moet eerst uitgebreid worden naar InfraWorks voordat de diverse modules gebruikt kunnen worden, kies dan ookv oor InfraWorks uitbreiding voor InfraWorks LT in de prijzentab.
Wat zijn redenen voor het gebruik van InfraWorks?
Met InfraWorks kunt u bestaande data op een eenvoudige manier visueel presenteren in een presenteerbaar 3D model. In InfraWorks kunt u een grote diversiteit aan data importeren, zoals bijvoorbeeld CAD, GIS, BIM en raster data. Het uiteindelijke 3D model is eenvoudig als ontwerpvoorstel te presenteren aan uw klanten of voor interne communicatie. Na goedkeuring van het model kan data weer geëxporteerd worden naar Civil 3D of Map 3D om op detailniveau verder uit te werken.
Werken de "Road Design" en "Bridge Design" modules ook voor InfraWorks LT?
Als u InfraWorks LT heeft kunt u de "Road Design" en "Bridge Design" module voor InfraWorks niet gebruiken. Deze modules zijn onderdeel van InfraWorks en zitten niet in de LT variant.


vanaf 1.755,00

 • € 1.755,00
 • € 5.265,00
 • € 295,00