Onze klanten aan het woord


Natuurlijk kunnen wij u vertellen over boeiende projecten die wij voor onze klanten uitgevoerd hebben, over de kostenbesparingen die zij hierdoor gerealiseerd hebben en over cursisten die tevreden huiswaarts keren na het volgen van een CAD opleiding… En daar zou geen woord van gelogen zijn!

Maar hoe fantastisch is het wanneer deze klanten zelf hun verhaal willen vertellen. Dat ze inderdaad blij zijn met CAD Accent als deskundige partner voor hun CAD omgeving en dat graag willen delen met anderen. Op deze pagina vindt u een greep uit de vele ervaringen van onze klanten.

Stegginkinfra Projectmanagement en Advies

Niels Bossink over InfraCAD:

"InfraCAD heeft meerdere functionaliteiten en gereedschappen die mijn werk aanzienlijk vergemakkelijken"

Stegginkinfra begeleidt en adviseert opdrachtgevers met vraagstukken over grond-, weg- en waterbouw in de breedste zin van het woord. We praten met medewerker Niels Bossink over het bedrijf, de visie en z'n werkzaamheden in combinatie met InfraCAD.

Lees meer...

Boskalis

Jan Willem van der Kraan over de InfraWorks opleiding:

‘De trainer vertelt een helder verhaal’

Jan Willem van der Kraan is BIM/CAD-coördinator bij Boskalis Nederland. Boskalis is gespecialiseerd in baggeren en grondverzetten, met als voornaamste activiteiten het aanleggen en onderhouden van havens, landaanwinning, kustbescherming en het bouwrijp maken van grond.

Lees meer...

Lopital Nederland

Kim van Aalten over de cursus Revit:

‘Prettig dat ik deze kennis heb’

Kim van Aalten is technisch ontwerper bij Lopital Nederland, producent van medische hulpmiddelen. Om goed samen te kunnen werken met architecten, volgde ze de cursus Revit.

Lees meer...

Aannemingsbedrijf Gebroeders Schep

John Slingerland over de opleiding InfraWorks:

‘Perfecte uitleg in normale-mensen-taal’

John Slingerland is tekenaar/landmeter bij Aannemingsbedrijf Gebr. Schep (Benschop). Hij volgde de opleiding InfraWorks, puur om bewoners en andere betrokkenen een goede impressie van (nieuwbouw)projecten te kunnen geven.

Lees meer...

Gemeente Zevenaar

Peter Witjes over de cursus Map 3D:

‘Al het cursusmateriaal is in het Nederlands’

Peter Witjes is medewerker infrastructurele toepassingen bij de gemeente Zevenaar. Hij werkt al jaren met Map 3D, maar vond het tijd voor een opfriscursus.

Lees meer...

RoosRos

Reinier van Vijven over de cursus Revit:

‘Hopelijk komt er een vervolgcursus’

Reinier van Vijven is bouwkundige bij RoosRos Architecten in Goes. Hij volgde bij CAD Accent de cursus Revit en is daarover uitsluitend positief: “Zelfs de koffie was lekker!”

Lees meer...

PBS Holland

Rob Verhoeven over de cursus Revit:

‘Cursus ook bij anderen aanbevolen’

Rob Verhoeven is werkvoorbereider bij PBS Holland (Oss). Wanneer een offerte-aanvraag uiteindelijk tot een opdracht leidt, is Rob degene die de werkvoorbereiding oppakt. Daarvoor volgde hij bij CAD Accent de cursus Revit.

Lees meer...

GAIM

Storm Ulrich over de cursus Infraworks:

‘Met veel bruikbare kennis naar huis gegaan’

Storm Ulrich is civieltechnicus bij GAIM (Ede). Omdat GAIM in de nabije toekomst meer in 3D-visualisaties wil gaan investeren, volgden Storm en een collega bij CAD Accent de basiscursus Infraworks.

Lees meer...

TB Infra

Willem van de Wier over het leertraject civiel ontwerper:

‘Het werken gaat nu een stuk sneller’

Willem van de Wier is werkvoorbereider/tekenaar bij TB Infra in Moergestel. Om goed te kunnen werken met de verschillende CAD Applicaties, volgde hij een leertraject bij CAD Accent. Met veel plezier en succes, zo oordeelt hij zelf.

Lees meer...