CAD Opleidingen

CAD Accent is officieel Autodesk Authorized Training Center en wij worden door onze cursisten gemiddeld beoordeeld met een 9,4. Wij bieden praktijkgerichte opleidingen, veel persoonlijke aandacht, Nederlandstalige cursusdocumentatie en ervaren docenten.

Tevredenheidsgarantie

Als enige Autodesk Training Center in de Benelux bieden wij onze cursisten een tevredenheidsgarantie. “Als u na afloop van de cursus niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!”

Cursusagenda en informatie
UWV scholingvoucher

UWV - Scholingsvoucher voor werkzoekende

CAD Accent is officieel Autodesk Authorized Training Center en onze CAD en BIM opleidingen zijn opgenomen in de Kansberoepenlijst.

De scholingsvoucher voor werkzoekende is een subsidie voor een opleiding of voor het bekostigen van een traject voor het behalen van een ervaringscertificaat. Met de scholingsvoucher voor werkzoekende kunt u zich laten bij- of omscholen naar een kansberoep. U kunt de scholingsvoucher gebruiken voor 1 of meerdere opleidingen in hetzelfde vakgebied.

Op dit moment is het alleen nog maar mogelijk de UWV scholingsvoucher aan te vragen als u werkzaam bent in de langdurige zorg.