Werkplekbegeleiding

Werkplekbegeleiding

Werkplekbegeleiding is een goede manier om CAD gebruikers snel en efficiënt te voorzien van de benodigde kennis. Eén van onze specialisten komt op uw locatie de CAD gebruikers ondersteunen en leert ze díe ‘tips en tricks’ die goed aansluiten bij bedrijfsspecifieke tekeningen. Hierdoor sluit deze training goed aan bij de behoefte in uw organisatie en worden gebruikers niet belast met functionaliteit die ze niet nodig hebben.

  • Individuele training 'on the job'
  • Direct een hoog rendement
  • Exact afgestemd op uw situatie
  • Structurele ondersteuning mogelijk

Als vervolg op CAD cursus, de ideale aanvulling

Onze ervaring is dat deze vorm van nazorg een ideale aanvulling is op een CAD cursus. Door deze dag enkele weken na de CAD cursus aan te bieden en deze af te stemmen op specifieke vragen, kan de effectiviteit van de cursus aanzienlijk worden vergroot. U léért niet alleen heel gericht, maar uw eigen CAD omgeving wordt ook nog eens direct geoptimaliseerd…

De juiste configuratie

Als CAD specialist weten wij uit ervaring dat een goed ingerichte CAD omgeving u veel voordelen oplevert. Wij richten uw CAD omgeving exact in op uw bedrijfsspecifieke behoeften waardoor u efficiënter kunt werken, fouten kunt voorkomen en u professioneel uitziende tekeningen kunt leveren volgens een uniforme standaard.

Autodesk software heeft hiervoor een enorm scala aan mogelijkheden. Het is voor een tekenaar echter bijna ondoenlijk om zich zó ver in de software te verdiepen. Zeker omdat het inrichten in principe een éénmalige actie is.

De juiste methodes

Naast het configureren van uw AutoCAD omgeving leren we de tekenaars ook efficiënte werkmethodes en de juiste ‘tips and tricks’ die aansluiten bij hun eigen werksituatie. Op deze manier kunnen ze direct aan de slag en profiteren van een op maat gesneden instructie op de eigen werkplek.

Hoog rendement

Hét grote voordeel van de AutoCAD werkplekbegeleiding is uiteraard het hoge leerrendement; de beste manier namelijk om iets nieuws te leren, is dit direct te kunnen toepassen in de praktijk.


Onderstaande vragen zijn de specifieke vragen voor diensten. Wenst u meer informatie of wilt u voor een afdeling of tekenkamer een traject opzetten? Neem dan contact op met ons!

Kan ik werkplekbegeleiding ook afnemen per uur?
Nee, werkplekbegeleiding is uitsluitend mogelijk per dagdeel van 4 uur. Wanneer u slechts beperkte hulp nodig heeft kunt u kiezen om een Helpdesk abonnement aan te schaffen of gebruik te maken van incidentele support.
Zijn reiskosten inbegrepen in het tarief?
Ja. Om het zo eenvoudig mogelijk te houden, hebben wij de reiskosten inbegrepen in het tarief.
Hoe snel kan er iemand langs komen?
Dat is afhankelijk van onze planning. U kunt het beste even contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Er kan dan een optie worden vastgelegd, waarna u uw bestelling kunt plaatsen.

van Diesen | Beoordeling: 8
Geplaatst op 13-07-2015

"Erg goede duidelijke service! meedenken over oplossingen en alles snel geregeld!"

1 Artikel(en)

per pagina

vanaf 545,00

  • € 545,00
  • € 995,00