Gratis workshops en webinars

Actuele thema’s vormen de basis van onze workshops. Wij willen u hiermee op een laagdrempelige wijze informeren over nieuwe technologieën, nieuwe standaarden of nieuwe werkmethodieken. Zo kunnen wij u helpen om slimmer en efficiënter te gaan werken.

Een veelgehoorde opmerking na afloop van deze workshops is: “Ik wist niet dat dit allemaal mogelijk was…” of “Als ik dit een half jaar eerder geweten had, hadden we dat project veel sneller kunnen doen…”. Onze workshops zijn een goede manier om kennis te maken met nieuwe technieken en een inspiratiebron voor organisaties die op zoek zijn naar meer efficiency.

Workshop: Effectief tekenen conform NLCS

De Nederlandse CAD Standaard (NLCS) verspreidt zich als een lopend vuurtje in de markt. Overheden, adviesbureaus en bouwbedrijven stappen massaal over en deze succesvolle tekenstandaard zal binnen afzienbare tijd de leidende standaard zijn voor het uitwisselen van civieltechnische tekeningen.

   25 juni

Meer informatie en inschrijven...

Workshop: Van meting naar NLCS tekening

U heeft een situatiemeting gedaan en wilt deze verwerken naar een tekening. Daarbij wilt u uw eigen meetcodes vertalen naar lagen en symbolen volgens een bepaalde standaard zoals de NLCS. Wanneer u hiervoor de juiste software gebruikt, kunt u deze meting volledig geautomatiseerd verwerken.

   25 juni

Meer informatie en inschrijven...

Workshop: Starten met BIM en Revit

BIM is een geïntegreerd proces waarin alle partijen in een project samenwerken binnen een digitale omgeving. Met BIM kun je virtueel bouwen met als belangrijkste doel het besparen van kosten. Maar hoe start je nu met BIM?

   4 september

Meer informatie en inschrijven...

Workshop: BCB Pro en ASD voor Revit

Met Revit, BouwConnect Pro en ASD voor Revit beschikt u over een combinatie van applicaties voor de Nederlandse bouw, die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. De krachtige functionaliteit van Revit, de uitgebreide BouwConnect Bibliotheek Pro (BCB Pro) en het gebruiksgemak van ASD voor Revit zijn dé ingrediënten voor accurate 3D modellen en succesvolle BIM-projecten.

   17 september

Meer informatie en inschrijven...

Workshop: Dynamo for Revit

Dynamo for Revit is een visuele programmeeromgeving voor Revit en helpt architecten, modelleurs en engineers gebouwen efficiënter te ontwerpen, werkzaamheden te automatiseren en analyses uit te voeren. Dynamo is geheel geïntegreerd in Revit en maakt het programmeren in Revit toegankelijk voor iedereen. Maar hoe begin je er mee?

   Bel ons! 085 - 30 30 000

Meer informatie en inschrijven...