Webinars & Workshops - ASD en BouwConnect Bibliotheek Pro voor Revit

BouwConnect en ASD webinarASD voor Revit is een BIM-applicatie die het werken met Revit makkelijker en efficiënter maakt en is voor én door Nederlandse bouwkundigen ontwikkeld. ASD voegt nieuwe functies aan Revit toe en vereenvoudigt bestaande werkprocessen. Voor het plaatsen van bouwproducten maakt ASD gebruik van BouwConnect Bibliotheek Pro (BCB Pro).

Wilt u graag meer weten over ASD voor Revit en BCB Pro en hoe dit het werken met Revit voor u kan verbeteren? Volg dan een van webinar.

WEBINARS:

De ASD en BCB webinars zijn uitermate geschikt voor bouwkundigen die veel interesse, maar weinig tijd hebben. Ze zijn to-the-point en vaak niet meer dan 45 minuten. U volgt de webinar vanaf uw eigen werkplek, onder het genot van een kopje koffie (zelfbediening!). Geen reistijd dus en verlies van kostbare tijd. Na afloop sluit u de webinar en kunt u direct met uw werkzaamheden verder.

Tijdens deze workshop laten wij u zien en kunt u zelf ervaren hoe u een model opzet én uitwerkt in Revit met de BCB Pro en ASD. Deze workshop is zeker interessant voor Revit-gebruikers omdat direct wordt ervaren wat de meerwaarde van BCB Pro en ASD is. Uiteraard is het ook geen probleem wanneer u nog geen ervaring met Revit heeft. De workshop is interactief en u zult zelf met de software werken. Uiteraard is ruim de tijd voor zowel technische als commerciële vragen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan naar deze gratis workshop en wij beloven u een zeer leerzame en interessante ervaring!

 

ASD en BCB gratis proberen

U heeft de webinar gevolgd en wilt ASD en BCB Pro graag uitproberen? Ook dat kan! Download ASD voor Revit en BCB Pro en probeer ze 30 dagen GRATIS uit.

Meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van de webinar of de GRATIS 30 dagen trial nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan voor u klaar!

ASD Voor Revit

ASD voor Revit

ASD voor Revit is een bouwkundige BIM-applicatie voor de Nederlandse markt die het werken met Rev....

BouwConnect Bibliotheek Pro

BouwConnect Bibliotheek Pro voor Revit

BouwConnect Bibliotheek Pro (BCB Pro) is de slimste en uitgebreidste Revit en BIM bibliotheek voo....

Revit 2020

Revit

Autodesk Revit is een hoogwaardig tekenpakket toegesneden op ontwerpers, bouwers, productfabrikan....

Autodesk AEC Collection

AEC Collection

De AEC Collection is een nieuwe complete softwareoplossing voor CAD en BIM, specifiek voor de inf....

Toon per pagina