AutoCAD Mobile App Premium

AutoCAD Web en mobile app

AutoCAD Mobile: Altijd en overal AutoCAD bestanden openen en bewerken!Stap nu over van papier naar digitaal. Of u nu werkvoorbereider, uitvoerder of onderaannemer bent, met de AutoCAD Mobile App heeft iedereen op de bouwplaats altijd en overal toegang tot up-to-date bouwtekeningen. Bekijk, bewerk, meet, maak aantekeningen, voeg foto’s toe, werk samen of deel tekeningen direct vanaf een PC, tablet of mobiele telefoon.

 • Altijd en overal toegang.
 • PC, Tablet en mobiele telefoon.
 • Eenvoudig tekeningen delen.
 • Ontwerp en bestanden altijd up-to-date.
 • Real-time communicatie.

Geen ervaring(en) beschikbaar Deel uw ervaring

Tekeningen worden nog steeds veel per e-mail, FTP, Dropbox, of andere manieren gedeeld met gebruikers. Het grote nadeel om tekeningen en andere projectdocumentatie te delen via deze methoden is dat de kans bestaat dat er verschillende versies in omloop zijn en bestanden niet geopend kunnen worden op een tablet of mobiele telefoon.

Met AutoCAD Mobile hebben al uw medewerkers altijd en overal toegang tot de laatste up-to-date CAD bestanden en andere documentatie. Of u nu CAD tekenaar, eigenaar, onderaannemer, werkvoorbereider, installateur of andere belanghebbende bent, AutoCAD Mobile is voor iedereen geschikt omdat het u in staat stelt om niet alleen tekeningen te openen of te bewerken, maar ook opmerkingen kunt maken en deze communiceren.

Belangrijke kenmerken:

 • Mobiele app
  Altijd en overal AutoCAD bestanden openen en bewerken. Beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en Windows 10.
 • Beveiligde cloud opslag
  Het delen via email, FTP of Dropbox heeft het nadeel dat er verschillende versies in omloop kunnen zijn. Daarnaast is er een groot veiligheidsrisico. De op de cloud gebaseerde server oplossingen van Autodesk zijn geoptimaliseerd voor de CAD gebruikers en zijn dankzij het Autodesk Trust Center optimaal beveiligd.
 • Voor elke gebruiker geschikt
  Opdrachtgevers, werkvoorbereiders, onderaannemers, installateurs, AutoCAD Mobile is een ideale oplossing voor iedereen die AutoCAD tekeningen moet kunnen openen en hier opmerkingen of kleine aanpassingen in wil maken.

Wat is het verschil tussen AutoCAD Mobile, AutoCAD Mobile Premium en AutoCAD Mobile Ultimate?

AutoCAD Mobile Premium is een app die u in staat stelt om op locatie tekeningen -in 2D- te bekijken én te bewerken waardoor u beter samen kunt werken met andere projectleden. Het is mogelijk opmerkingen, maatvoeringen, teksten en afbeeldingen te plaatsen en u beschikt over een uitgebreide set van gereedschappen om lagen te beheren. Bovendien krijgt u 25GB opslag in de Cloud (max. 30MB per bestand) om uw projecttekeningen te delen.

Met AutoCAD Mobile Ultimate krijgt u alle functionaliteiten van AutoCAD Mobile Premium, maar is de Cloudopslag verhoogt tot 100GB (max. 40MB per bestand).

De volledige lijst van verschillen vindt u hieronder:

Functionaliteit Mobile (gratis) Mobile Premium Mobile Ultimate
Cloud opslagcapaciteit 5 GB 25 GB 100 GB
Maximale bestandsgrootte 10 MB 30 MB 40 MB
Alternatieve Cloud opslag (Dropbox, etc.) Bekijken Bekijken en Bewerken Bekijken en Bewerken
Tekeningen uploaden en bekijken
Online en offline toegang
Meetgereedschappen
Tekening coordinaten
Geolocatie gereedschappen (GPS)
Deel en plot data
Bespreek uw ontwerp (Design Feed)
Beveiligde communicatie
Basis Layer Management (Aan/Uit)
Geavanceerd Layer Management
Alle opmerkingen- en tekengereedschappen
Creëer nieuwe tekeningen
Blocks bibliotheek (Blocks Palette)
Properties en Attributes
Autodesk support (Engels)

Heeft AutoCAD Mobile Premium/Ultimate dezelfde gereedschappen en funtionaliteiten als AutoCAD?

AutoCAD Mobile Premium/Ultimate is voornamelijk ontwikkeld voor mobiele apparaten (tablet en telefoon) om op locatie of onderweg, tekeningen snel en eenvoudig van opmerkingen en wijzigingen te kunnen voorzien. Alle basisgereedschappen zoals lijnen, maatvoeringen of teksten plaatsen zijn aanwezig om deze werkzaamheden succesvol te kunnen doen. AutoCAD Mobile Premium/Ultimate heeft echter niet het uitgebreide toolpalette als AutoCAD en is om die reden dan ook geen volwaardige vervanger van AutoCAD.

Is het mogelijk om tekeningen in 3D te maken of te bekijken in Mobile Premium/Ultimate?

Nee. AutoCAD Mobile Premium/Ultimate kan DWG tekeningen alleen in 2D tonen en bewerken. Zoekt u een online oplossing om tekeningen in 3D te bekijken, gebruik dan de A360 VIEWER

Op welke besturingssystemen (OS) werkt AutoCAD Mobile Premium/Ultimate?

AutoCAD Mobile Premium/Ultimate kan geïnstalleerd worden op onderstaande besturingssystemen:

 • iOS 8.0 of hoger ondersteunde tablets en mobiele telefoons (iPhone, iPad, iPad Pro en iPod Touch)
 • Andriod 4.0.3 of hoger ondersteunde tablets en mobiele telefoons
 • Windows 10 ondersteunde desktops en tablets
Ondersteunt AutoCAD Mobile Premium/Ultimate extensies zoals LISP?

Nee. Op dit moment is het met AutoCAD Mobile Premium/Ultimate niet mogelijk gebruik te maken van LISP routines of andere AutoCAD extensies.

Voorheen kon ik Autodesk software kopen. Waarom kan ik me er nu alleen nog op abonneren?

Vanaf 1 augustus 2016 is Autodesk gestopt met het verkopen van "Perpetual Licenses" en is de overstap gemaakt naar een abonnementsvorm, ook wel “Subscriptions” genaamd. Deze vorm is voor u aantrekkelijk omdat met de aanschafkosten van een abonnement lager liggen. Bovendien kan de software en abonnementsvorm afgestemd worden op de duur van het project en eenvoudig als kostenpost op het project worden afgeboekt. Projecten worden hierdoor financieel overzichtelijker maar u bespaart daarnaast ook kosten; u betaalt immers niet meer dan wat u nodig heeft.

Er zijn vier abonnementsvormen beschikbaar:

 • 3 maanden
 • 1 jaar
 • 2 jaar
 • 3 jaar
Is technische ondersteuning of helpdesk inbegrepen?

Bij een abonnement heeft u automatisch en zonder aanvullende kosten toegang tot rechtstreekse ondersteuning van Autodesk-specialisten. Deze service is onderdeel van het abonnement en geldend voor de duur van het aangekochte product.

Als ondersteuning heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • telefoon
 • email
 • online chat
 • Remote Desktop
 • internet / webcasts / video's
 • forum
Kan ik AutoCAD Mobile Premium/Ultimate eerst proberen voordat ik een abonnement neem?

Ja, natuurlijk! U kunt een maand lang de app uittesten en ervaren hoe praktisch het werkt. Tijdens deze periode is het niet toegestaan om met de applicatie commerciele werkzaamheden te verrichten. De trial kunt u hier DOWNLOADENvanaf 50,00

 • € 0,00
 • € 50,00
 • € 150,00
 • € 0,00
 • € 275,00